Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Σκάνδαλο! Η Ρία τους χάρισε νίκες και εκείνοι την έβγαλαν υποψήφια - Έξαλλο το Twitter

Οι μαζεμένες νίκες της Ρίας επί της Ασημίνας δεν συγκίνησαν τους συμπαίκτες της και την έβγαλαν στον τάκο!

31 Ιανουαρίου 2023 16:12
Survivor All Star: Σκάνδαλο! Η Ρία τους χάρισε νίκες και εκείνοι την έβγαλαν υποψήφια - Έξαλλο το Twitter
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star 31/01: Από το πρωί της Τρίτης σας ενημερώσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr πως η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση, για αυτή την εβδομάδα, θα είναι η Ρία Κολοβού!

Τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα σήμερα για τους Μαχητές, αφού για πρώτη εβδομάδα από την μέρα που ξεκίνησε το Survivor All Star θα έχουμε τρεις χαμένες ασυλίες για μια συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό σημαίνει πως και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι μπλε.

Έτσι τις προηγούμενες μέρες είδαμε αρχικά τον Κρις Σταμούλη και στη συνέχεια τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Εύη Σαλταφερίδου να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Η τρίτη χαμένη ασυλία όμως θα φέρει την ομάδα σε ακόμα πιο δύσκολη θέση και μαζί την Ρία Κολοβού στον... τάκο, με την ίδια μια μέρα πριν να δήλωνε πως έχει προσφέρει πολλά αγωνιστικά και πως δεν θα πρέπει να είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ρία Κολοβού λοιπόν απόψε θα βγει στον τάκο παρότι αγωνιστικά έχει δείξει πως είναι εξαιρετική και μετράει δύο σερί νίκες απέναντι σε πολύ δυνατή παίκτρια των Διασήμων και συγκεκριμένα την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μάλιστα η χθεσινή της νίκη ήρθε πολύ εύκολα με την Ρία να προσφέρει έναν από τους λίγους πόντους που πήρε η ομάδα της! Παρόλα αυτά σήμερα θα βρεθεί στον τάκο, παρότι υπάρχουν παίκτες χειρότεροι αγωνιστικά, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ή ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα!

Θυμηθείτε παρακάτω τις δύο εντυπωσιακές νίκες της Ρίας Κολοβού επί της Ασημίνας Χατζηναδρέου:

Μάλιστα η απόφαση της μπλε ομάδας να βγάλει στον τάκο την Ρία Κολοβού έχει προκαλέσει και την οργή του Twitter καθώς αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως η υποψηφιότητά της είναι πέρα για πέρα άδικη, ειδικά αυτή την εβδομάδα που κατάφερε να φέρει νίκες, ενώ έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα σαν κοπέλα, αφού δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην καλύβα ενώ πάντα είναι με το χαμόγελο στα χείλη. Μένει να δούμε αν τελικά ο κόσμος θα πάει αντίθετα στην αδικά, πράττοντας το σωστό και θα την κρατήσει στο Survivor All Star.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets υπεράσπισης της Ρίας Κολοβού.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share