Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 31/1: Θα πέσει... γερή πείνα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας και επάθλου

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

31 Ιανουαρίου 2023 13:39
Survivor All Star spoiler 31/1: Θα πέσει... γερή πείνα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας και επάθλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το... έλα να δεις γίνεται στο Survivor All Star το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού οι παίκτες του αρχίζουν να επιδίδονται σε ένα «άγριο» ριάλιτι, με την πείνα και τις κακουχίες να αρχίζουν να αποτυπώνονται πάνω τους.

Φτάνουμε, άλλωστε, στο σημείο η ομάδα των Μαχητών να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην παραλία της, με την καλύβα να φλέγεται. Χώρια, βέβαια, που ο Ηλίας Γκότσης για κάποιο λόγο θεώρησε, ότι για να σβήσει την φωτιά έπρεπε να της ρίξει... ξύλα, κάτι που δείχνει πως στην εν λόγω ομάδα τίποτε δεν πάει καλά.

Την εβδομάδα αυτήν, άλλωστε, δεν έχουν κερδίσει οι Μαχητές, με αποτέλεσμα ήδη να έχουν τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση. Οι Διάσημοι δείχνουν ήδη να έχουν αρχίσει να... τους παίρνουν τον αέρα, κερδίζοντας και τις ασυλίες μετά τα έπαθλα, στα οποία έχουν επικρατήσει, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια θετική υπέρ τους προϊστορία και να προκαλούν προβληματισμό στους αντιπάλους τους.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το «διπλό» έπαθλο

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, έρχονται αντιμέτωπες σε ένα νέο αγώνισμα, όπου όχι μόνο παίζεται η ασυλία, αλλά θα δοθούν στον νικητή και σύνεργα ψαρέματος. Ένα εργαλείο, δηλαδή, ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζωή στην παραλία, καθώς όποιος το έχει στα χέρια του, θα λύσει σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα της πείνας, ψαρεύοντας στον ωκεανό.

Ποιος, όμως, θα επικρατήσει; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Διάσημοι θα κάνουν το 10-5 στις αναμετρήσεις με τους Μαχητές και θα κερδίσουν και αυτό το «διπλό» έπαθλο, αναγκάζοντας σε... γερή πείνα την μπλε ομάδα, όπως και στο να έχει μόνο δικούς της παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share