Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 31/1: Αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο! Αποβάλλεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor All Star;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

31 Ιανουαρίου 2023 08:06
Survivor All Star spoiler 31/1: Αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο! Αποβάλλεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor All Star;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star δικαιώνει τις έως τώρα προσδοκίες να παρακολουθήσουμε τον κορυφαίο κύκλο της ιστορίας του ριάλιτι επιβίωσης από τότε, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με κάθε επεισόδιο να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και συνταρακτικές εξελίξεις.

Όσο περνά ο καιρός, άλλωστε, η πείνα και η κακουχία θα επηρεάζει όλο και περισσότερο τη σκέψη και την κρίση κάθε παίκτη. Πολύ περισσότερο, δε, αν βλέπουν έκνομες ενέργειες άλλων παικτών, σε σύγκριση με τους κανόνες που υπάρχουν για το παιχνίδι και δεν πρέπει να παραβιάζονται, όπως είχαν κάνει και η Καρολίνα με τον Μάριο, πηγαίνοντας στο δάσος μακριά για... ζουζουνιές.

Survivor All Star: Η Ασημίνα... πιάστηκε να παρανομεί, η παραγωγή αποφασίζει

Προσεχώς, όμως, πρόκειται να δούμε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, που θα φέρουν «θύελλα» αντιδράσεων για τους παίκτες. Και για αυτό, μας προϊδεάζει το σημερινό (31/1) νέο επεισόδιο, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει στο συμβούλιο, ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου κρατούσε κινητό στο δάσος, με τους Μαχητές ειδικά να βρίσκονται εν εξάλλω καταστάσει και να αποχωρούν από τη διαδικασία, με μπροστάρη τον Τάκη Καραγκούνια.

Σε αυτό το σημείο, όμως, το σημαντικό είναι το τι θα γίνει με την Ασημίνα. Η παραγωγή είχε καταστήσει ξεκάθαρο φέτος, ότι χάρες δε θα γίνονται και όποιος πιάνεται με κινητό ή πραγματοποιεί οτιδήποτε παρομοίως παράνομο ως προς τους κανόνες, θα αποβάλλεται άμεσα και είναι η πρώτη ευκαιρία να δούμε το πώς θα αντιδράσει.

Εφόσον ισχύει ο ισχυρισμός του Μπάρτζη, η Ασημίνα πρέπει να αποβληθεί άμεσα από το Survivor All Star και χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό μπορεί να δούμε, άλλωστε, στο επόμενο επεισόδιο ή γενικά πολύ σύντομα, όπως μαθαίνουμε. Επειδή, όμως, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει την παραγωγή να... συγχωρεί σε σημαντικό βαθμό όσους παρανομούν, ή να αντιμετωπίζει τους παίκτες διαφορετικά, ανάλογα με το πόσο εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ριάλιτι, θα κρατήσουμε μικρό καλάθι και θα περιμένουμε να μάθουμε, το αν και ποια τελικά θα είναι η τιμωρία της αθλήτριας των Διασήμων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share