Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Survivor All Star: «Τα λεφτά είναι πολλά...» - Τα «ξέρασε» όλα ο Μπάρτζης (Video)

Για να ξέρουν και οι τηλεθεατές!

30 Ιανουαρίου 2023 22:08
Survivor All Star: «Τα λεφτά είναι πολλά...» - Τα «ξέρασε» όλα ο Μπάρτζης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η χθεσινοβραδινή (29/1) ψηφοφορία έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα των μαχητών, οι οποίοι δεν περίμεναν αρχικά να χάσουν και στη συνέχεια να δουν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού.

Και όμως - αν και καινούργιος στο παιχνίδι - ο Κρις Σταμούλης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησης της εβδομάδας και μάλιστα την Δευτέρα 30/1 η ομάδα των κόκκινων σχολίασαν αυτήν την κίνηση.

Στην καλύβα μάλιστα είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει το λόγο και να ξεκαθαρίζει, πως οι μπλε εφαρμόζουν ξεκάθαρη στρατηγική μετά από την ψηφοφορία αυτή κάτι, που κατά τη γνώμη του αποβλέπει στα εβδομαδιαίο ποσό, που όλοι παίρνουν.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για τη στρατηγική στο Survivor all star

«Υπάρχει μια κλίκα και ο Κρις είναι έξω από αυτήν τη κλίκα. Υπάρχουν υποομάδες, κλίκες...Η στρατηγική τους είναι να μείνουν όσο παραπάνω γίνεται στο παιχνίδι. Τα λεφτά είναι πολλά», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Τα... μαχαίρια φαίνεται πως βγαίνουν για ακόμη μία φορά στο Survivor All Star, με την εβδομάδα να έχει ξεκινήσει για ακόμη μια φορά με εντάσεις και τους παίκτες να αρχίζουν να τίθενται στη διάθεση του κοινού, ώστε εκείνο να αποφασίσει.

Μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, που ξεσήκωσε πολλή συζήτηση, η εβδομάδα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη στον αγώνα επάθλου και ασυλίας, καθώς ήταν σίγουρο πως ο ηττημένος της αναμέτρησης θα «βυθιζόταν» ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια.

Η ομάδα, που το υπέστη, ήταν εκείνη των Μαχητών, αφού η επικράτηση των Διασήμων την ανάγκασε να ψηφίσει στο συμβούλιο της αποχώρησης, μην κερδίζοντας σε άλλο ένα αγώνισμα, με το οποίο ξεκινούσε η εβδομάδα. Εκείνος, δε, που αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είναι ο Κρις Σταμούλης, που από πολύ νωρίς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, λόγω μάλλον των κλικών που αναφέρονται.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Τώρα πια, όμως, οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με διάφορα στοιχεία, όπως το υδάτινο και όχι μόνο. Και αυτός ο αγώνας, φυσικά, έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά για την μπλε ομάδα, που δε θέλει πολύ σύντομα να βρεθεί με τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ωστόσο, δεν πρόκειται να χαρούν. Νικητές θα είναι και πάλι οι Διάσημοι, που παίρνουν επομένως και τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας ξανά στην κάλπη τους αντιπάλους τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share