Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Την άφησε στο... διαβάστηκε - Το μήνυμα της Καρολίνας στον Μπο μόλις γύρισε στην Ελλάδα

Και... συνεχίζει να τον ψάχνει

30 Ιανουαρίου 2023 14:28
Survivor All Star: Την άφησε στο... διαβάστηκε - Το μήνυμα της Καρολίνας στον Μπο μόλις γύρισε στην Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα απασχόλησε ιδιαίτερα με το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο, με την ίδια να αποχωρεί από το Survivor All Star και, κυρίως, να έχει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα της προδοσίας στον Μπο, που αποκαλύφθηκε από τα πλάνα με τα φιλιά τους.

Στις κάμερες μιλούσε για αγάπη προς τον νέο της αγαπημένο, ενώ όταν επέστρεψε πίσω μετά την αποχώρηση της, αποκάλυψε πως ήθελε να μάθει ο Μπο την αλήθεια όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Βέβαια, η αντίδραση του τραγουδιστή είναι άγνωστο αν είναι αυτή που περίμενε, ενώ την έκανε και unfollow από το Instagram....

Survivor All Star: Το μήνυμα που... δεν απαντήθηκε ποτέ

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που είναι φίλος του Μπο, αποκάλυψε πως η Καρολίνα με το που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα, του έστειλε μήνυμα το οποίο όμως δεν απαντήσει ποτέ και έμεινα στο «διαβάστηκε».

«Πάμε να δώσουμε μια πολύ μεγάλη είδηση γιατί είπε "τι θα κάνει θα με σκοτώσει;" (δείτε εδώ τι είχε πει αναλυτικά). Επικοινώνησε ένας από τους δυο; Ποιος επικοινώνησε και τι. Το ακούτε για πρώτη φορά. Εγώ μαθαίνω ότι η Καρολίνα με το που ήρθε στην Ελλάδα, έφτασε στο σπίτι της, συναντήθηκε με την μητέρα της και με την πολύ καλή της φίλη και επικοινώνησε με τον Μπο. Έστειλε μήνυμα. Ίσως να βρεθούν. Απάντησε ο Μπο; Έμεινε στο διαβάστηκε. Επικοινώνησε λοιπον η Καρολίνα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share