Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Survivor All Star spoiler 30/01: Βόμβα! Αυτή είναι η 2η υποψήφια! Και δεν είναι η Ρία Κολοβού

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

30 Ιανουαρίου 2023 14:14
Survivor All Star spoiler 30/01: Βόμβα! Αυτή είναι η 2η υποψήφια! Και δεν είναι η Ρία Κολοβού
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 30/01: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ για την εβδομάδα αυτή με τους χαμένους της ασυλίας να βγάζουν άλλους δύο υποψήφιους!

Μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, που ξεσήκωσε πολλή συζήτηση, η εβδομάδα ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη στον αγώνα επάθλου και ασυλίας, καθώς ήταν σίγουρο πως ο ηττημένος της αναμέτρησης θα «βυθιζόταν» ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια.

Η ομάδα, που το υπέστη, ήταν εκείνη των Μαχητών, αφού η επικράτηση των Διασήμων την ανάγκασε να ψηφίσει στο συμβούλιο της αποχώρησης, μην κερδίζοντας σε άλλο ένα αγώνισμα, με το οποίο ξεκινούσε η εβδομάδα. Εκείνος, δε, που αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, είναι ο Κρις Σταμούλης, που από πολύ νωρίς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, λόγω μάλλον των κλικών που αναφέρονται.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Τώρα πια, όμως, οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης με διάφορα στοιχεία, όπως το υδάτινο και όχι μόνο. Και αυτός ο αγώνας, φυσικά, έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά για την μπλε ομάδα, που δε θέλει πολύ σύντομα να βρεθεί με τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ωστόσο, δεν πρόκειται να χαρούν. Νικητές θα είναι και πάλι οι Διάσημοι, που παίρνουν επομένως και τη δεύτερη ασυλία, στέλνοντας ξανά στην κάλπη τους αντιπάλους τους.

Επομένως οι Μαχητές θα κληθούν να δώσουν ακόμα δύο υποψήφιους και το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η μια θα είναι σίγουρα η Εύη Σαλταφερίδου και όχι η Ρία Κολοβού που έχει μια βδομάδα στο παιχνίδι. Άλλωστε η τελευταία έχει δείξει πως προσφέρει πολλά και αγωνιστικά αλλά και νίκες αφού και σήμερα βλέπουμε στο trailer πως κερδίζει μάχη, μετά τη τελευταία της νίκη επί της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share