Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: «Αφού είναι χαζή, καμία δικαιολογία...» - Στην φόρα τα μηνύματα του Μπο με τη μητέρα της Καρολίνας

Όλη η αλήθεια στη δημοσιότητα

30 Ιανουαρίου 2023 13:35
Survivor All Star: «Αφού είναι χαζή, καμία δικαιολογία...» - Στην φόρα τα μηνύματα του Μπο με τη μητέρα της Καρολίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, με τη «Super Κατερίνα» αυτή την φορά να βγάζει στην φόρα τα μηνύματα μεταξύ της μητέρας της πρώην παίκτριας και του Μπο.

Αφορμή για να κάνουν αυτό το ρεπορτάζ, στάθηκαν η δηλώσεις της κυρίας Ζωής στην εκπομπή Γειά σου, όπου ανέφερε πως όσα έχουν ακουστεί είναι ψέματα και είχε να μιλήσει μαζί του μόνο όταν ήταν να παραλάβει το αυτοκίνητό της από το σπίτι του.

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστήριξε.

Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, την ίδια στιγμή που φαίνεται να υπάρχει ζευγάρι... γυναικών στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Τα «επίμαχα» μηνύματα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έβγαλε στην φόρα τα μηνύματα που έστειλε η μητέρα της στον τραγουδιστή αλλά και την αντίδραση της στα πλάνα από τα φιλιά της με τον Μάριο.

Μητέρα Καρολίνας: Δεν το χωράει ο ο νους μου αυτό που βλέπω

Μπο: Δεν υπάρχει δικαιολογία

Μητέρα Καρολίνας: Καμία δικαιολογία! Θα έλεγα το ίδιο και για το αγόρι μου...

Μητέρα Καρολίνας: Καλύτερα να φύγει από αυτό το... εκεί μέσα, μετά από όλα αυτά. Αλλά πως να φύγει...

Μπο: Θα φύγει πολύ σύντομα δυστυχώς...

Μητέρα Καρολίνας: Ας φύγει αφού είναι χαζή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share