Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 29/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

29 Ιανουαρίου 2023 20:37
Survivor All Star spoiler 29/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star επανέρχεται σήμερα (29/1) με νέο επεισόδιο, έτοιμο να μας προσφέρει πολλές ανατροπές για ακόμη μία φορά, σε μια εβδομάδα που αναμένεται ιδιαίτερα αγωνιώδης από κάθε άποψη.

Όπως βλέπουμε στο trailer «μαχαίρια» βγαίνουν στο συμβούλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Γκότση με τον φαρμακοποιό να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί πάντα να ματσάρει αδύναμους παίκτες!

Την ίδια ώρα η Αφροδίτη Σκαφίδα ρίχνει τα βέλη της για την «σχέση» που φαίνεται να είχαν η Καλύβα με τον Πρίαμο καθώς όπως βλέπουμε στο αυριανό trailer (29/01) «καρφώνει» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πλάνταξε η Καρολία ενώ ο Μάριος ούτε ένα δάκρυ!». Την ίδια ώρα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο μετά τις 22:00 βρέθηκε η Καρολίνα Καλύβα, η οποία επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor All Star 29/1: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Πλέον είναι ξεκάθαρο ποιοι πάνε στο συμβούλιο ως θεατές και ποια ομάδα πρέπει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι Μπλε είναι αυτοί που πρέπει να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι δύο νέοι παίκτες δεν κάνουν τη διαφορά. Ποιον επέλεξαν;

Ποιος είναι αυτός που δεν προσφέρει αγωνιστικά; Ο Κρις Σταμούλης βγαίνει 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share