Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: «Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε...» - "Έσπασε" τη σιωπή της φίλη του Μπο - Όλη η αληθεια για τα μηνυματά με τη μητέρα της Καρολίνας (Video)

«Το πρώτο μήνυμα ήταν δύο μέρες πριν...»

28 Ιανουαρίου 2023 11:49
Survivor All Star: «Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα σχολίασε η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά. Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor All Star, η Καρολίνα Καλύβα απάντησε για τον Μάριο Πρίαμο αλλά και την σχέση της με τον Μπο κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις στο «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ.

Η κολλητή φίλη του Μπο, Γεωργία Βρανά, μιλώντας στο Open Weekend αποκάλυψε τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μπο με την μητέρα της Καρολίνας, αλλά και την μεταξύ τους συνάντηση που ακολούθησε.

Τα μηνύματα ανάμεσα σε Μπο και μητέρα Καρολίνας

«Το πρώτο μήνυμα ήταν δύο μέρες πριν αποχωρήσει η κόρη της για το Survivor και τον ρώταγε πού είναι και αν μπορεί να της μιλήσει. Εκείνος της απάντησε πως όταν επιστρέψει από την Acun medya θα έρθουν σε επικοινωνία. Στη συνομιλία, αφού επέστρεψε η Καρολίνα, πήρε το κινητό του Μπο και από το chat του Μπο με τη μητέρα της, της έστειλε βίντεο – μήνυμα και της έλεγε: “Μαμά μην στέλνεις στον Μπο, ότι θες ρώτα εμένα”»

«Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε το δεύτερο μήνυμα, ένα screenshot που είχε να κάνει με το Survivor».

«Του είχε πει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ για όλο αυτό, δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παιδί μου, είναι μέσα και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία, είχε την έγνοια του Μπο, μιλάγανε και συναντηθήκανε 5 μέρες πριν αποχωρήσει η Καρολίνα, η μαμά της Καρολίνας, ο αδελφός της και ο Μπο», αποκάλυψε η Γεωργία Βρανά.

«Η μάνα της Καρολίνας έφερε τα ρούχα του Μπο που υπήρχαν εκεί στο σπίτι της Καρολινας, ο Μπο έδωσε κάποια ρούχα της Καρολίνας στη μαμά της και της έδωσε και κάποια κομποσκοίνια τα οποία τα διάβασαν σε κάποια εκκλησία και ήθελε να της τα στείλει ο Μπο, με κάποιον από τους παίκτες που θα έμπαινε», ανέφερε η κολλητή φίλη του Μπο στο Open Weekend.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share