Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Στέλιο πες αλεύρι... Η "μπουλντόζα" σε γυρεύει! Ελπίζω αυτή την φορά να μην πάρεις το μαγιό της» - "Φωτιά" στο twitter για την Παπαδοπούλου και τον Χανταμπάκη

Η συμμετοχή της στο Survivor 2017 ολοκληρώθηκε αιφνίδια

28 Ιανουαρίου 2023 10:27
Survivor All Star: «Στέλιο πες αλεύρι... Η
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση που θέλει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μπαίνει στο Survivor. Η τραγουδίστρια φούντωσε τα σχόλια για την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της από μια παραλία γράφοντας στην λεζάντα της: «Έτοιμοι;»

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ με νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα διατήρησαν άριστες σχέσεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού, με τους τηλεθεατές ωστόσο να θυμούνται μέχρι σήμερα την κόντρα της με τον Στέλιο Χανταμπάκη σε μια από τις πιο viral στιγμές του Survivor. Την ίδια ώρα, σούσουρο έχει γίνει στο twitter με την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και το σχόλιο «φωτιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε ένα «σκετσάκι» αναπαριστάνοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου με ειρωνικό τρόπο προς την τραγουδίστρια, όσο εκείνη απουσίαζε από την καλύβα. Ο ίδιος είχε πάρει το πάνω μέρος ενός γυναικείου μαγιό και μιμήθηκε ειρωνευόμενος την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας παρακολουθούσαν το θέαμα και γελούσαν εις βάρος της, ενώ το Twitter τον «καταδίκασε» για bullying.

Η συμμετοχή της στο Survivor 2017 ολοκληρώθηκε αιφνίδια, όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς επικαλούμενη προσωπικούς της λόγους. Η τραγουδίστρια έμεινε στην ιστορία του τηλεοπτικού reality ως «Μπουλντόζα» λόγω του δυναμικού της χαρακτήρα αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων.

«Το βρήκα χαριτωμένο και αντιφατικό, όπως καταλαβαίνετε. Ήταν επίσης ένας τρόπος να νιώθω δυνατή. Ήταν εμπνευσμένο από τον Στάθη Ψάλτη, που ήταν κι αυτός αδυνατούλης και σε μια ταινία υποδυόταν τον μποξέρ και πριν ανέβει στο ρινγκ τού έλεγε ο προπονητής του να λέει ότι είναι “μπουλντόζα” και να το επαναλαμβάνει μέχρι να νιώσει δυνατός και να τα σαρώσει όλα. Είμαι δυνατή γυναίκα, αλλά με πολλή ευαισθησία, όμως παντού και πάντοτε επιβιώνω», είχε δηλώσει μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Στέλιο πες αλεύρι... Η "μπουλντόζα" σε γυρεύει! Ελπίζω αυτή την φορά να μην πάρεις το μαγιό της»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share