Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: «Δε με βρίσκει σύμφωνη, με ενόχλησε πολύ...» - Ξεσπά η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο

Έξαλλη η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα

27 Ιανουαρίου 2023 20:52
Survivor All Star: «Δε με βρίσκει σύμφωνη, με ενόχλησε πολύ...» - Ξεσπά η μητέρα της Καρολίνας κατά του Μπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα σχολίασε όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star, ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή της σχετικά με ορισμένες κινήσεις του Μπο. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή μετά το άδειασμά της.

Μιλώντας στο «Πρωινό μας» η Ζωή Πολυχρονίδου είπε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι “η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα”. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι “δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι”. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι.

Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά”. Άσε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.

Δεν το θεωρούσαμε σωστό να βγει αυτή η προβολή πανελλήνια γιατί ήταν ενός μηνός η σχέση τους. Μου έλεγε εντάξει, την αγαπώ. Δεν θέλω να πω περί καλών προθέσεων, το αφήνω, φεύγει. Το focus της όλης ιστορίας ήταν το Survivor κι η προκοπή της αγωνιστικά.

Ο Μπο το παράκουσε τρεις φορές… Τον κάλεσε ο γιος μου, όταν βγήκε στην κυρία Μπακοδήμου κι αφιέρωσε τρία τέταρτα της τηλεοπτικής του ώρα για την Καρολίνα. Ο γιος μου του είπε σε παρακαλώ πολύ σταμάτα αυτό το πράγμα…».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share