Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Αντέδρασε μετά το άδειασμα της Καρολίνας - Η πρώτη ανάρτηση του Μπο

Η απάντησή του μετά το... ειδύλλιο με τον Μάριο και τις εξηγήσεις της

27 Ιανουαρίου 2023 15:05
Survivor All Star: Αντέδρασε μετά το άδειασμα της Καρολίνας - Η πρώτη ανάρτηση του Μπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα είπε πολλά για το Survivor All Star στο «Πρωινό μας» και αρκετά εξ αυτών αφορούσαν τον Μπο, τον οποίο και... άδειασε κανονικά.

Η πρώην παίκτρια έφυγε μετά από την ψηφοφορία του κόσμου με την ίδια να δείχνει να αποδέχεται την άποψη του κοινού και μάλιστα να τονίζει, πως έχει διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη.

Το ζήτημα ωστόσο, που είδαμε να απασχολεί περισσότερο από κάθε τι έχει να κάνει με την απιστία της προς τον Μπο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι, ενώ στο παιχνίδι ερωτεύτηκε το Μάριο Πρίαμο.

«Με τον Μπο ήμασταν έναν μήνα μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα πήρε εκτάσεις στα social. Ο Μπο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι το καλύτερο παιδί και πάνω από όλα είναι νοήμων και σωστός.

Αν έμπαινε θα ήταν σαν θείο δώρο θα μπορούσα να του εξηγήσω... Ήταν στενάχωρο αυτό, που έγινε αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Ήταν το άγχος μου και γενικότερα είπα ότι το έμαθε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ήθελα και εγώ να του το πω.

Ναι είχε ζητήσει ο Μπο στο Μάριο να με προσέχει, αλλά δε μπορείς να προβλέψεις το πως θα εξελιχθούν τα συναισθήματα στη συνέχεια.

Το πως θα διαχειριστώ εγώ τον Μπο είναι κάτι, που θα μείνει στα δικά μου αρχεία. Το έχω πουλήσει το αμάξι μου, ακόμα εκεί είναι; Έχω πράγματα στο σπίτι του ναι, τέλος πάντων αυτό είναι κάτι άλλο...ήμουν εκεί τον τελευταίο καιρό. Είχε το αμάξι μου για να το πουλήσει», κατέληξε η Καρολίνα.

Η πρώτη ανάρτηση του Μπο

Φυσικά και η Καρολίνα έκανε, όπως είδαμε εκτενή αναφορά στον Βο και μάλιστα δε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο της, αφού πήρε πάνω της όλη την ευθύνη για τις πληγές του τραγουδιστή.

Για την ώρα δεν έχουμε δει την απάντηση του Μπο πάνω σε όλα αυτά, αφού έχει θιχτεί ξεκάθαρα το όνομά του, ωστόσο λίγο αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 27/1 έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram.

Μπορεί ο ράπερ να μην έκανε κάποια σχετική με την Καρολίνα τοποθέτηση στο στορυ του, ωστόσο με την κίνηση του έδειξε αφενός ότι είναι εδώ και βλέπει και αφετέρου ότι έχει πολύ καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί, όπως οι φίλοι του.

Survivor Μπο ανάρτηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share