Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 27/1: Απόφαση «βόμβα» του ΣΚΑΪ! Στις 6 αντί για 4 μέρες προβολές το Survivor All Star

Σπεύδει άμεσα για αλλαγές ο σταθμός του Φαλήρου

27 Ιανουαρίου 2023 12:45
Survivor All Star spoiler 27/1: Απόφαση «βόμβα» του ΣΚΑΪ! Στις 6 αντί για 4 μέρες προβολές το Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star είναι εδώ και λίγο καιρό στον αέρα, με τον ΣΚΑΪ να ποντάρει πολλά στην επιστροφή αυτή του παιχνιδιού, αλλά μάλλον να οδηγείται γρήγορα σε αλλαγές.

Το πανάκριβο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ναι μεν πηγαίνει καλά στους πίνακες τηλεθέασης, δέχεται, όμως, ισχυρότατες πιέσεις από τα προϊόντα μυθοπλασίας και κάποιες μέρες και από το MasterChef του Star, έχοντας πάντως ήδη ξεκινήσει τις εισόδους παικτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της «μάχης» που δίνεται στους πίνακες τηλεθέασης είναι η τριχοτόμηση που παρατηρήθηκε στο prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου. H «Γη της Ελιάς» του Mega οδήγησε την κούρσα με 24,4%, ακολούθησε ο «Σασμός» με 21,8%, το «Μαύρο Ρόδο» με 19,2% και το «Survivor All Star» με 19,1%. Πιο πίσω αλλά με διψήφιο ποσοστό οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 που σημείωσαν μέσο μερίδιο τηλεθέασης 12,7%.

Σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ανεβάζει «στροφές» μετά τις 23.00 οπότε χαλαρώνει ο απέναντι ανταγωνισμός και κορυφώνει την τηλεθέαση του κοντά στα μεσάνυχτα όταν όμως πλέον αρκετοί δέκτες έχουν κλείσει και φυσικά πέφτει και η τιμή του δευτερολέπτου στη διαφημιστική δαπάνη.

Survivor All Star: Η απόφαση του ΣΚΑΪ για το ριάλιτι

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε, σύμφωνα με το reader.gr, από τέσσερις ημέρες προβολής την εβδομάδα το «All Star Survivor» να πάει άμεσα σε 5 καθώς προστίθεται από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου νέο επεισόδιο του ριάλιτι. Μετά το τέλος του «The Voice» τον Μάρτιο δηλαδή θα προστεθεί και το Σάββατο και οι μέρες προβολής γίνονται πλέον έξι.

Όσες δηλαδή και οι ημέρες προβολής αυτή τη στιγμή των δύο δραματικών σειρών του Mega «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο». Και ο «Σασμός» του Alpha μεταδίδεται πλέον πέντε ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή χωρίς να αποκλείεται και η προσθήκη έκτου επεισοδίου.

Όσον αφορά στο Survivor στον ΣΚΑΪ θεωρούν πως με την αύξηση των επεισοδίων αλλά και με την ενίσχυση του καστ με καινούργιους παίκτες το ριάλιτι επιβίωσης θα σταθεροποιηθεί σε ποσοστά άνω του 20% και εν τέλει με την πάροδο του χρόνου θα πάρει τη ζώνη, άρα και το δεύτερο μισό της σεζόν στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share