Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Καλύτερα που ο Μπο το έμαθε νωρίς...» - Τον άδειασε εντελώς η Καρολίνα

Η ωμή παραδοχή της μετά την αποχώρηση

27 Ιανουαρίου 2023 11:21
Survivor All Star: «Καλύτερα που ο Μπο το έμαθε νωρίς...» - Τον άδειασε εντελώς η Καρολίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καρολίνα Καλύβα αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης λόγω του ειδυλλίου στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο και μίλησε για όλα σήμερα (27/1) στο «Πρωινό μας», έχοντας και τα σχόλια της μητέρας της.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα είπε η Καρολίνα για τον έρωτά της για το Μάριο, που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι στη συνέχεια μίλησε και για την σχέση της με τον Μπο μιλώντας για το χρονικό αυτής αλλά και για το πως νιώθει σήμερα, μαθαίνοντας στον αέρα πως ο Μάριος είχε σχέση.

Survivor All Star: Τα λόγια της Καρολίνας για τη σχέση με τον Μπο

«Με τον Μπο ήμασταν έναν μήνα μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα πήρε εκτάσεις στα social. Ο Βο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι το καλύτερο παιδί και πάνω από όλα είναι νοήμων και σωστός.

Αν έμπαινε θα ήταν σαν θείο δώρο θα μπορούσα να του εξηγήσω... Ήταν στενάχωρο αυτό, που έγινε αλλά έτσι τα έφερε η ζωή. Ήταν το άγχος μου και γενικότερα είπα ότι το έμαθε όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί ήθελα και εγώ να του το πω.

Ναι είχε ζητήσει ο Μπο στο Μάριο να με προσέχει, αλλά δε μπορείς να προβλέψεις το πως θα εξελιχθούν τα συναισθήματα στη συνέχεια.

Το πως θα διαχειριστώ εγώ τον Μπο είναι κάτι, που θα μείνει στα δικά μου αρχεία. Το έχω πουλήσει το αμάξι μου, ακόμα εκεί είναι; Έχω πράγματα στο σπίτι του ναι, τέλος πάντων αυτό είναι κάτι άλλο...ήμουν εκεί τον τελευταίο καιρό. Είχε το αμάξι μου για να το πουλήσει», κατέληξε η Καρολίνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share