Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Χωριάτισσα και με παιδί 2 χρονών - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Φωτογραφίες και βίντεο!

26 Ιανουαρίου 2023 14:07
Χωριάτισσα και με παιδί 2 χρονών - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Ελισάβετ Δοβλιατίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και είχε αποχωρήσει στο 12o επεισόδιο. Στο βίντεο για την παρουσίαση της το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: «Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι, είμαι άνθρωπος που δε μαλώνει εύκολα έτσι πιστεύω τώρα δεν ξέρω στην πορεία εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Υπάρχει μια προκατάληψη ότι οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ-μοντέλα είμαστε ατσαλάκωτες και δεν κάνουμε γενικότερα πράγματα… δεν τσαλακωνόμαστε τέλος πάντων.. εγώ όμως ήρθα εδώ για να το διαψεύσω γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο.. μπορεί να φτάσω στα άκρα .. είμαι μαγκάκι και μου αρέσει να κάνω επικίνδυνα πράγματα. Δε με τρομάζει τίποτα απολύτως, ίσως λίγο η υγιεινή.. άλλα όχι δε με τρομάζει κάτι.. προς το παρόν.. θα δείξει εκεί στην πορεία τι θα συμβεί».

Το Νοέμβριο του 2018 μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor, μπήκε στο παιχνίδι του... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share