Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος "δίκασε" το γούστο της Καρολίνας - «Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;» (Video)

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και τη Μαριαλένα»

26 Ιανουαρίου 2023 10:26
Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Για Μπο, Καρολίνα - Μάριο, αλλά και για τον Βασάλο στο Survivor μίλησε ο Τριαντάφυλλος στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ενώ, μπαίνει την Κυριακή (29/01) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα της... Εύης Σαλταφερίδου!

«Πώς γίνεται να έχεις τον παιδαρά τον Μπο και να κοιτάς τον Μάριο;»

«Μίλησα με τον Μπο. Είναι ένα απίστευτο παιδί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να τα έχεις με τον Μπο, έναν τέτοιο παιδαρά, και να κοιτάς τον Μάριο; Είναι στεναχωρημένος. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν πάει ταξίδι με τον Μπο και τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έλεγε στον Μπο ότι τον αγαπάει», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε επίσης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στο Survivor ούτε με 100.00 ευρώ, δεν αφήνω το παιδί μου. Ο Βασάλος δεν μιλάει, είναι… να περάσει η εβδομάδα να πάρουμε το τάληρο. Βασάλο μου, καλό είναι το 17%. Δεν ξέρω, μπορεί και αυτός να με είχε αφίσα στο δωμάτιό του».

Survivor All Star spoiler 26/01: Τεράστια βόμβα στην πρώτη θέση! Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Survivor All Star spoiler 26/01: Παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποτελεί από χτες το βράδυ η Καρολίνα Καλύβα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Athensmagazine.gr!

Η Καρολίνα πλήρωσε το τίμημα για την παράνομη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι και αυτή την φορά δεν την γλίτωσε, όπως την περασμένη εβδομάδα όπου αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η Καρολίνα Καλύβα τερμάτισε στη τελευταία θέση της ψηφοφορίας και η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει τόσο με την διαφορά της από τον τρίτο, που ήταν τεράστια όσο και το ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, στο Survivor All Star ήταν πέρα από την Καρολίνα Καλύβα και οι Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος! Ποιος βρέθηκε στη πρώτη θέση; Η έκπληξη ακούει στο όνομα του Τάκη Καραγκούνια και αυτό έχει εξήγηση!

Survivor All Star spoiler 26/01: Τεράστια βόμβα στην πρώτη θέση!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Τάκης Καραγκούνιας τερμάτισε στη πρώτη θέση με ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως τον στήριξε πολύ ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώην «πιστολέρο» του Survivor έχει θερμό κοινό και δύο μέρες τώρα έκανε αγώνα μέσω Instagram και ζητούσε από τους fans του να ψηφίσουν τον Τάκη. Κάτι το οποίο και έγινε, με τον Μισθοφόρο να βγαίνει πρώτος στην ψηφοφορία και να παραμένει στο παιχνίδι.

Θεωρητικά έκπληξη ήταν και η δεύτερη θέση, καθώς εκεί δεν ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με το κοινό να δείχνει πως φέτος δύσκολα θα κρατήσει μέχρι αργά τον φαρμακοποιό στο παιχνίδι! Πάμε να δούμε παρακάτω στο Athensmagazine.gr τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης ξεχωριστά (δεν είναι ακριβές)!

Η κατάταξη της ψηφοφορίας:

  1. Τάκης Καραγκούνιας 40%
  2. Γιώργος Ασημακόπουλος 24%
  3. Σπύρος Μαρτίκας 21%
  4. Καρολίνα Καλύβα 15%

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share