Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler: Μπαίνει την Κυριακή (29/01) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα της... Εύης Σαλταφερίδου!

Θα γίνει πανικός!

26 Ιανουαρίου 2023 09:49
Survivor All Star spoiler: Μπαίνει την Κυριακή (29/01) ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην ομάδα της... Εύης Σαλταφερίδου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και λίγες μέρες πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπουν στο Survivor All Star, αφού εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα ο παίκτης από το 2018 βρίσκεται στη χώρα της Καραϊβικής εδώ και καιρό αφού είχε ταξιδέψει μαζί με τους Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη και ετοιμάζεται να μπει την Κυριακή στο Survivor All Star και μάλιστα στην ομάδα των Μαχητών! Και υπάρχει λόγος που μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών!

Ποιος είναι αυτός; Ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είχε έντονη κόντρα με την Εύη Σαλταφερίδου, με την τελευταία να μην θέλει καν να τον βλέπει μπροστά της. Κάτι που θα συμβεί στο επεισόδιο της Κυριακής και αναμένεται να «παγώσει» καθώς θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση!

Οι δύο παίκτες είχαν συνυπάρξει στο Survivor 2 το 2018 και είναι χαρακτηριστικό πως στο φινάλε δεν αντάλλαζαν ούτε καλημέρα, με τον Σάκη Τανιμανίδη (τότε παρουσιαστή) να προσπαθεί να τους ενώσει στον μεγάλο ημιτελικό που είχε διεξαχθεί στην Αθήνα!

Υπομονή λίγες μέρες για την αντίδραση της... Εύης Σαλταφερίδου!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share