Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Με υπογραφή Καρολίνας! Νικητές στο έπαθλο φαγητού οι Μαχητές

Νίκησε τη Δαλάκα με ψυχάρα και τους έφερε... τις πίτες!

25 Ιανουαρίου 2023 23:25
Survivor All Star: Με υπογραφή Καρολίνας! Νικητές στο έπαθλο φαγητού οι Μαχητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να... φαγώθηκαν μεταξύ τους οι Μαχητές και να βλέπουν ορθάνοικτη την πιθανότητα να φύγει παίκτης τους από το Survivor All Star, ωστόσο κατάφεραν να ανασυνταχθούν και να πάρουν την νίκη στο αγώνισμα επάθλου φαγητού έναντι των Διασήμων.

Οι διαμάχες στο «στρατόπεδο» της μπλε ομάδας δεν είναι λίγες, ειδικά μετά την υποψηφιότητα της Καρολίνας Καλύβα, που τα βάζει με θεούς και δαίμονες, αν και είναι σε πολύ δύσκολη θέση, μετά το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο.

Εκείνη, όμως, θα έδινε και το τελειωτικό «χτύπημα». Η γυμνάστρια είχε αντίπαλο την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά με την ευστοχία της «υπέγραψε» το 10-6 για μια δικαιότατη και καθαρή νίκη των Μαχητών, που θα απολαύσουν πίτες και θα ικανοποιήσουν την πείνα τους.

Survivor All Star: «Αντί να ζητάτε συγγνώμη, θέλετε και τα ρέστα...» - Έξαλλο το Twitter με τις αντιδράσεις Καρολίνας και Μαριαλένας

Το Survivor All Star έχει πάρει «φωτιά» ως προς τις εξελίξεις του, οι οποίες φυσικά και σχολιάζονται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά από τη μέρα που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου, που έφερε ειδικά την πρώτη σε δύσκολη θέση.

Η ίδια, πάντως, συνεχίζει να επιτίθεται προς όποιον της εναντιώνεται, δίχως να έχει καταλάβει ιδιαίτερα αυτό που έχει κάνει. Είχε πει, άλλωστε, στο συμβούλιο πως δεν έχει να απολογηθεί για κάτι, παρότι έξω έχει σχέση, βρίσκοντας και σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαριαλένας, αφού κι εκείνη... κάνει τα ίδια με τον Σάκη Κατσούλη.

Survivor All Star: Το Twitter έριξε τους «κεραυνούς» του στην Καρολίνα και τη Μαριαλένα

Η Καρολίνα και η Μαριαλένα, μάλιστα, επιτέθηκε στον Κρις Σταμούλη, ενώ η πρώτη ήρθε σε αντιπαράθεση και με την Εύη Σαλταφερίδου. Η τελευταία διαμάχη, μάλιστα, στάθηκε αφορμή αντίδρασης στο Twitter, που «κατακεραύνωσε» την Καρολίνα για τη στάση της.

Οι χρήστες του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης επιτέθηκαν σε πρώτο βαθμό στην Καρολίνα, δείχνοντας να επιθυμούν την αποχώρησή της από το ριάλιτι. Σε δεύτερο βαθμό, ασχολούνται και με τη Μαριαλένα, κατηγορώντας τις κοπέλες πως αντί να απολογούνται για την παραβίαση των κανονισμών, ζητούν... και τα ρέστα, ενώ ψέγουν την Καρολίνα και για την άποψη πως ο Κρις κρίνει, μπαίνοντας στην πορεία του ριάλιτι, ενώ στον προηγούμενο κύκλο, όπου συμμετείχε, έκανε τα ίδια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share