Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Μιλάς εσύ ρε;» - Πανικός ανάμεσα σε Εύη και Καρολίνα

Έχει νεύρα και δεν το κρύβει η Ζακλίν...

25 Ιανουαρίου 2023 22:06
Survivor All Star: «Μιλάς εσύ ρε;» - Πανικός ανάμεσα σε Εύη και Καρολίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τόνοι έμειναν πολύ υψηλοί στο Survivor All Star λίγο πριν από το αγώνισμα στην ομάδα των Μαχητών, μετά το μακελειό στην καλύβα με τον Κρις Σταμούλη, με την ψήφο του Ηλία Μπόγδανου στην Εύη Σαλταφερίδου να φέρνει ένταση ανάμεσα στη δεύτερη και την Καρολίνα Καλύβα.

Οι δύο πρώτοι παραδέχθηκαν στην παρουσίαση των δύο ομάδων, ότι συζήτησαν την ψήφο του Ηλία, με την Εύη να μην έχει πρόβλημα και αμφότερους να συνεννοούνται πριν από το τελευταίο συμβούλιο. Όταν πήρε, όμως, το λόγο η Εύη, είπε πως την ενόχλησε η αναφορά της Καρολίνας, ότι εκείνη δεν φέρνει νίκες.

Survivor All Star: Η ένταση ανάμεσα σε Εύη και Καρολίνα

Η Καρολίνα αντέδρασε και της είπε, ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλά για ψήφο και ντομπροσύνη, αφού κι εκείνη ήθελε να διαφυλάξει τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μαζί με άλλους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών, ώστε να μη βρει υποψήφιος προς αποχώρηση, με την Εύη να απαντά πως από τις γυναίκες η Καρολίνα ήταν η λιγότερο αποδοτική παίκτρια, με αποτέλεσμα να την ψηφίσει.

Η Καρολίνα επεσήμανε, δε, ότι η ψήφος της ήταν «διπλά κούφια», τόσο αυτή όσο και την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς στην προηγούμενη ψηφοφορία, που δεν την υπέδειξε, φαινόταν να το κάνει λόγω συμπάθειας. Η Εύη, τότε, έσπευσε να απαντήσει πως υπό τον φόβο να θεωρηθεί πως δημιουργούν κλίκα, αποφάσισε να ψηφίσει αγωνιστικά, κάτι που τελικά δεν άρεσε στην Καρολίνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share