Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Η Καρολίνα έλεγε για τον Μπο πόσο...» - Η Πελαγία Καζολέα "κάρφωσε" την Καλύβα (Video)

«Έχω πέσει από τα σύννεφα»

25 Ιανουαρίου 2023 13:05
Survivor All Star: «Η Καρολίνα έλεγε για τον Μπο πόσο...» - Η Πελαγία Καζολέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Για τα όσα έχουν συμβεί στο Survivor με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πριάμο μίλησε η Πελαγία Καζολέα στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Παράλληλα, την πρώτη αντίδραση της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τη σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιό της μέσα στο ριάλιτι εξασφάλισε σήμερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, “Πρωινό μας“.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή και έχω κάνει συζητήσεις για πολλά θέματα. Δεν συμφωνώ με τίποτα απ’ ότι συμβαίνει τώρα στο Survivor και τους τα έχω μαζεμένα και από παλιά. Το σχέδιο “Μαρτίκα” προϋπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει. Ο Μαρτίκας πέρυσι ήθελε να αποδυναμώσει τις γυναίκες και φέτος τους δυνατούς παίκτες, όπως ο Σάκης και ο Μάριος», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα.

«Η Καρολίνα έλεγε για τον Μπο πόσο...» - Η Πελαγία Καζολέα "κάρφωσε" την Καλύβα

«Έχω πέσει από τα σύννεφα με την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί έχω ακούσει από την ίδια πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Μπο. Η Καρολίνα είχε δηλώσει σε κοινή παρέα ότι ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Μπο. Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι κοντινά μου πρόσωπα. Δεν μου άρεσε που ο Σάκης και η Μαριαλένα κάλυψαν την Καρολίνα και τον Μάριο γιατί γνώριζαν για τον Μπο», ανέφερε στη συνέχεια.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την κυρία Πελαγία. Ευγενέστατη ήταν, αλλά πώς γίνεται να μιλάς για τα προσωπικά ενός ζευγαριού; Ως τι; Υπάρχει και το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”. Τι είναι; Γραφείο Τύπου του Μπο και της Καρολίνας;».

Survivor All Star: Η Βαλαβάνη "δίκασε" τον Βασάλο: «Ήταν λάθος του αυτό» (Video)

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» και μίλησε για όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν στα πρώτα επεισόδια ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε εκφράζει δημόσια την πικρία του για τη συμπεριφορά του.

Την ίδια ώρα γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας και η Καρολίνα Καλύβα είναι ήδη εκτός Survivor All Star και αυτή την ώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα!

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε αρχικά: «Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο εγκέφαλος, και το λέω θετικά, στα ματσαρίσματα. Είναι πολύ έξυπνος στο πώς θα ματσάρουμε. Ο Κώστας είναι σαν να έχει γράψει τη βίβλο της στρατηγικής».

«Ήταν λάθος του αυτό»

Αναφορικά με τα παράπονα του «Μισθοφόρου», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: «Εγώ συμφωνώ με τον “Μισθοφόρο” σε αυτή τη φάση και διαφωνώ λίγο με τον Κωνσταντίνο, γιατί έπρεπε να πάει και να συμπαρασταθεί στον Κώστα. Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του. Ο Κωνσταντίνος με τον Κώστα είναι πιο κοντά μαζί από όλη τη μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι διαχυτικός, δεν παίρνει τηλέφωνα, αλλά εκεί μέσα θα έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Sorry, αλλά είμαι δίκαιη».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share