Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Δεν μας νοιάζει η αγάπη σας, να..." - "Δίκασε" η Αφροδίτη Σκαφίδα τα δύο ζευγάρια του παιχνιδιού

Τα πάνω κάτω στο reality επιβίωσης

24 Ιανουαρίου 2023 22:33
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στις καλύβες των Μπλε και των Κόκκινων μετά την αποκάλυψη της κρυφής συνάντησης δύο παικτών της κόκκινης ομάδας, του Σάκη και του Μάριου Πρίαμου με δύο παίκτριες των Μπλε, την Καρολίνα και την Μαριαλένα.

Μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Γιώργου Λιανού και το ενδεχόμενο ποινών στην εκάστοτε ομάδα, αν επαναληφθεί ξανά παρόμοιο σκηνικό, στην ομάδα των Κόκκινων επικρατεί το χάος με τους παίκτες να έχουν διασπαστεί σε κλίκες, με τους μικρούς να διαφωνούν και άλλους να μην παίρνουν θέση. Με την ευκαιρία, δείτε την κόντρα Νίκου Μπάρτζη και Σάκη Κατσούλη στο συμβούλιο του νησιού.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν ανοιχτά και απόλυτα την άποψή τους για το θέμα ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία το βράδυ της Τρίτης (24/1) αναφέρθηκε στην απάθεια των Μπλε και στην έλλειψη ενσυναίσθησης για το τι θα επιφέρει μια ποινή στην ομάδα τους, όπως την στέρηση φαγητού.

Survivor All Star: "Ξεφτίλες..." - Τα "έχωσε" κανονικά στην "κλίκα" η Σταυρούλα για την ψήφιση της Ελένης

Οι κλίκες στις δύο ομάδες έχουν κριθεί, αν αναλογιστούμε την χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor All Star, εκεί όπου ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε για μία ψήφο παραπάνω από την Ελένη Χαμπέρη υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί θα είναι συνολικά οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την βδομάδα.

Η ψήφιση της Ελένης Χαμπέρη ξεσήκωσε αντιδράσεις και δη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία χαρακτήρισε "Ξεφτίλες" όσους έδωσαν αρνητική ψήφο στην Ελένη κάνοντας λόγο για μια συγκεκριμένη κλίκα που απαρτίζεται από 4 άνδρες και 1 γυναίκα (Στάθη, Μαρτίκα, Μπάρτζη, Κώστα και Αφροδίτη).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share