Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: "Ξεφτίλες..." - Τα "έχωσε" κανονικά στην "κλίκα" η Σταυρούλα για την ψήφιση της Ελένης

"Είναι μια παρεούλα..."

24 Ιανουαρίου 2023 21:21
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κλίκες στις δύο ομάδες έχουν κριθεί, αν αναλογιστούμε την χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor All Star, εκεί όπου ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε για μία ψήφο παραπάνω από την Ελένη Χαμπέρη υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων. Με την ευκαιρία, δείτε ποιοί θα είναι συνολικά οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την βδομάδα.

Η ψήφιση της Ελένης Χαμπέρη ξεσήκωσε αντιδράσεις και δη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία χαρακτήρισε "Ξεφτίλες" όσους έδωσαν αρνητική ψήφο στην Ελένη κάνοντας λόγο για μια συγκεκριμένη κλίκα που απαρτίζεται από 4 άνδρες και 1 γυναίκα (Στάθη, Μαρτίκα, Μπάρτζη, Κώστα και Αφροδίτη).

Survivor All Star: "Ξετίναγμα" από τον Μπο - "Ισοπέδωσε" Καρολίνα και Πρίαμο με συνοπτικές διαδικασίες

Το όνομα του Μπο έχει ακουστεί σε τεράστιο βαθμό τις τελευταίες μέρες, μιας και η σύντροφός του Καρολίνα, φιλιόταν με τον συμπαίκτη της και φίλο του αγαπημένου της, Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Φυσικά, ο ράπερέχει ξεκαθαρίσει πως έχει τελειώσει μαζί της και πως δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθεί, ενώ μάλιστα από την άλλη η Καρολίνα παραδέχτηκε την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει προς τον Μάριο.

Μπαίνει τελικά στο Survivor All Star ο Μπο;

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε αρκετά το ενδεχόμενο ο Μπο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor All Star, ωστόσο δεν θα το κάνει με κανένα οικονομικό τίμημα, κάτι που αποκάλυψε σήμερα 24/1 το πρωί ο πολύ στενός του φίλος και γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Αρχικά, η ομάδα της εκπομπής σχολίασε το χθεσινό 23/1 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και λίγο αργότερα ο Στέφανος, αποκάλυψε ότι οι πληροφορίες που θέλουν τον Μπο να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor παρά τις φήμες.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπο, ο φίλος μου ο Μπάμπης, δεν πρόκειται για κανένα οικονομικό τίμημα, όποιο ποσό, με όποιους όρους -ενδεχομένως εκπομπές- να μπει στο Survivor. Είναι 24 Γενάρη και για να το λέω σημαίνει ότι έχω μιλήσει μαζί του και για να το λέω είμαι σίγουρος», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Δεν θα μπω στο Survivor, δεν θέλω σχέση με τα σκουπίδια...», έγραψε το σούπερ της εκπομπής και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι αυτά είναι δικά του λεγόμενα, καθώς, όπως είπε, ο Μπο έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί σκουπίδια αυτούς που τους είχε εμπιστευτεί αλλά τον πρόδωσαν (δείτε εδώ την κίνηση του Βο στα μπουζούκια μετά το επίμαχο πλάνο της Καρολίνας & του Πρίαμου).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share