Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 24/01: Το επεισόδιο που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες! Χαμός ανάμεσα σε Πρίαμο, Κατσούλη και Σκαφίδα (Video)

Όλο το παρασκήνιο

24 Ιανουαρίου 2023 13:17
Survivor All Star spoiler 24/01: Το επεισόδιο που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες! Χαμός ανάμεσα σε Πρίαμο, Κατσούλη και Σκαφίδα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 24/01: Ένα φραστικό επεισόδιο που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες έγινε γνωστό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Αll Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος και Σάκης Κατσούλης «επιτέθηκαν» στην Αφροδίτη Σκαφίδα επειδή εξέφρασε ελεύθερα την άποψη της. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν κατέγραψαν ποτέ οι τηλεοπτικές κάμερες! Την ίδια ώρα, ο Βο μετά την προδοσία της Καρολίνας πήγε Βέρτη και εκείνος τον υποδέχτηκε στην πίστα με... κερατάκια!

Η Αφροδίτη κατηγορεί ανοιχτά Σάκη και Μάριο

Όλα όσα έγιναν με αφορμή αυτό το γεγονός, σχολίασε φυσικά η εκπομπή «Πρωινό μας» και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Όπως θα δείτε και στο παρακάνω βίντεο, ο Σάκης και ο Μάριος, πήραν θέση στις κατηγορίες της γυναίκας λέγοντας από την δική τους πλευρά πως δεν το εξέλαβαν ως επίθεση, ξεκαθαρίζοντας την θέση τους.

Survivor All Star: «Ο Σπύρος κοιμάται μαζί με την...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που φέρνει φορτούνες στην Βρισηίδα Ανδριώτου!

Survivor All Star: Αποκαλύψεις για τη ζωή των παικτών της κόκκινης ομάδας στις καλύβες έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρωινό Μας» φέρνοντας... αναστάτωση στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον... Πύρρο Δήμα!

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μαρτίκας στην παραλία έχει έρθει πολύ κοντά με την Αφροδίτη Σκαφίδα και είναι χαρακτηριστικό ότι κοιμούνται μαζί, κάτω από την ίδια κουβέρτα.

Ωστόσο ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πως δεν τρέχει κάτι πονηρό ανάμεσα στα δύο παιδιά, αλλά ότι υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια! Δείτε χαρακτηριστικά όλα όσα αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share