Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 24/01: ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

24 Ιανουαρίου 2023 10:28
Survivor All Star spoiler 24/01: ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 24/01: Γνωστοί θα γίνουν σήμερα οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά και το τέλος της 3ης ασυλίας!

Αρχικά την Κυριακή οι Μαχητές έχασαν την μάχη με αποτέλεσμα να βγάλουν υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ χτες ήταν η σειρά των Διασήμων να βγουν στον τάκο και μαζί ο Σπύρος Μαρτίκας, με την Ελένη Χαμπέρη να την γλιτώνει στο τσακ. Ποιοι θα τους ακολουθήσουν σήμερα; Ποια ομάδα θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να δώσει ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση;

Τρίτη μάχη ασυλίας λοιπόν σήμερα με τους Γιώργο Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη και από τις δύο ομάδες να έχουν ασυλία λόγω πρώτης εβδομάδας! Και οι δύο τελευταίοι είναι τυχεροί γιατί αν κρίνουμε από το Twitter τα ονόματά τους θα έβγαιναν εύκολα από την κάλπη, κάτι που δύσκολα δεν θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, εφόσον χάσουν ασυλία οι μπλε! Ποιοι όμως θα τους... προλάβουν σήμερα;

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/01)

Survivor All Star spoiler 24/01: ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ! Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Ποιοι κερδίζουν λοιπόν σήμερα; Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως νικητές θα είναι σήμερα οι Διάσημοι! Επιβεβαιώνονται ή όχι οι πληροφορίες αυτές; ΝΑΙ! Νικητές σήμερα οι Διάσημοι και θα έχουμε τρεις συνολικά υποψήφιους μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα από την πλευρά των Διασήμων!

Ποιοι θα είναι αυτοί; Όχι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που σας είχαμε πει αρχικά αλλά η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος μπαίνουν στην κάλπη και διαμορφώνουν μια πολύ ισχυρή τετράδα υποψηφίων!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share