Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/01: Ο ΧΑΜΟΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

24 Ιανουαρίου 2023 08:39
Survivor spoiler 24/01: Ο ΧΑΜΟΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 24/01: Και η τρίτη εβδομάδα του Survivor All Star βαδίζει αισίως προς το φινάλε της αφού σήμερα ολοκληρώνονται οι ασυλίες και θα γνωρίζουμε τους 4 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Αρχικά την Κυριακή οι Μαχητές έχασαν την μάχη με αποτέλεσμα να βγάλουν υποψήφιο τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ χτες ήταν η σειρά των Διασήμων να βγουν στον τάκο και μαζί ο Σπύρος Μαρτίκας, με την Ελένη Χαμπέρη να την γλιτώνει στο τσακ. Ποιοι θα τους ακολουθήσουν σήμερα; Ποια ομάδα θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να δώσει ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση;

Τρίτη μάχη ασυλίας λοιπόν σήμερα με τους Γιώργο Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλη και από τις δύο ομάδες να έχουν ασυλία λόγω πρώτης εβδομάδας! Και οι δύο τελευταίοι είναι τυχεροί γιατί αν κρίνουμε από το Twitter τα ονόματά τους θα έβγαιναν εύκολα από την κάλπη, κάτι που δύσκολα δεν θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, εφόσον χάσουν ασυλία οι μπλε! Ποιοι όμως θα τους... προλάβουν σήμερα;

Survivor spoiler 24/01: Ο ΧΑΜΟΣ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία!

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/01)

Ποιοι κερδίζουν λοιπόν σήμερα; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νικητές της σημερινής ασυλίας είναι οι Διάσημοι, με τους Μαχητές να καλούνται να δώσουν άλλους δύο υποψήφιους, μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα από την αντίπαλη ομάδα!

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Μόλις το Athensmagazine.gr ξέρει το σίγουρο spoiler θα σας το μεταφέρει! Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share