Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Ξεμάλλιασμα" ανάμεσα σε Καρολίνα και Ασημίνα - «Να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή» (Video)

«Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο...»

23 Ιανουαρίου 2023 23:36
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ενοχλημένη ήταν η Καρολίνα Καλύβα μετά τις δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την προσωπική της ζωή. Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας η Καρολίνα Καλύβα απάντησε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά απ’ όσα ανέφερε προηγουμένως στην κάμερα.

«Αυτή η αναπαραγωγή της προσωπικής μου ζωής δεν θέλω να επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ο κόσμος κρίνει και βλέπει σύμφωνα με αυτά που βλέπει ως survivors κι όχι σύμφωνα με το ό,τι υπάρχει στην έξω ζωή. Το ότι δεν υπάρχει πρόσβαση για κάτι που έχει έρθει στην πορεία αφορά εμένα.

Το ότι εσύ συνδέεσαι με κάποιο τρόπο με την έξω ζωή και με εμένα αφορά εσένα, αλλά παρακαλώ να μην το αναφέρεις γιατί δεν έχει κανένας δικαίωμα να διαβάλει την προσωπική ζωή του άλλου και δεν κρίνεται για αυτό. Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρη στο συμβούλιο κι εσύ το αναπαράγεις», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Και συμπλήρωσε: «Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα», ανέφερε ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα.

Survivor All Star: «Η αγάπη δεν έχει όρια!» - Εξομολογήθηκε on air τον έρωτά της για τον Πρίαμο η Καρολίνα! (Video)

Η Καρολίνα Καλύβα μετά τα πλάνα με τα φιλιά της ίδιας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star έκανε ορισμένες δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι ενώ τοποθετήθηκε για το αν θα ξαναπήγαινε στην καλύβα που τους «έπιασαν στα πράσα».

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

Ενώ η ίδια απάντησε σε όσα λέχθηκαν στο συμβούλι λέγοντας: «Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω και τι θέλω να κάνω αφορά εμένα και ό,τι έχει να μου πει το Survivor είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω αλλά οι περαιτέρω φωνές, ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι΄αυτό και λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να βρω σαν δικαιολογία είναι το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου κτλ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; Ότι δε μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share