Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Αυτό που έχουμε με την Καρολίνα δεν αφορά κανέναν!» - Προστάτης ο Μάριος Πρίαμος για την Καρολίνα μετά την κατακεραύνωση της Ασημίνας (Video)

«Επειδή εγώ γνωρίζω πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει...»

23 Ιανουαρίου 2023 22:47
Survivor All Star: «Αυτό που έχουμε με την Καρολίνα δεν αφορά κανέναν!» - Προστάτης ο Μάριος Πρίαμος για την Καρολίνα μετά την κατακεραύνωση της Ασημίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Μάριος μίλησε για τη «σχέση» του με την Καρολίνα. Νωρίτερα, η Καρολίνα Καλύβα μετά τα πλάνα με τα φιλιά της ίδιας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star έκανε ορισμένες δηλώσεις στην κάμερα του ριάλιτι ενώ τοποθετήθηκε για το αν θα ξαναπήγαινε στην καλύβα που τους «έπιασαν στα πράσα».

Ο Μάριος μιλώντας για τη «σχέση» του με την Καρολίνα είπε: «Το τι έγινε, πώς, γιατί και τι έχουμε στο μυαλό μας δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της».

«Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί, με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Θα σεβαστώ και θα συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας», πρόσθεσε.

Η Μάριος σχετικά με την εμπλοκή της Ασημίνας τόνισε: «Δεν έπρεπε να πάρει τον λόγο για κάτι που δεν την αφορά. Μιλάει για να πάρει προβολή, δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί».

Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατακεραυνώνει την Καρολίνα Καλύβα

Προβληματισμένη φαίνεται πως είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Η νεαρή παίκτρια του Survivor All Star, όταν ο Γιώργος Λιανός έκανε την αποκάλυψη, απευθυνόμενη στην Καρολίνα Καλύβα της ζήτησε να προσέχει να μην εκθέσει κάποιο άτομο που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού εννοώντας τον Μπο με τον οποία η παίκτρια της μπλε ομάδας λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο είχε συνάψει σχέση.

«Επειδή εγώ γνωρίζω πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει, και για να ερωτήθηκα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μιλώντας με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν τους έχει καταγράψει κάποια κάμερα απ’ ότι κατάλαβα. Τον Μάριο και την Καρολίνα έχει καταγράψει κάποια κάμερα. Από τον λόγο του Λιανού αυτό προκύπτει. Οπότε, καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να έχει εκτεθεί και πάω να προλάβω μια κατάσταση αλλά με μέτρο πάντα γιατί δε μου πέφτει και λόγος.

Είπα αυτό, κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα αλλά μέχρι εκεί γιατί δε μου πέφτει λόγος τι θα κάνουν στο κρεβάτι και το σπίτι τους. Απλά, επειδή βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο και τον βλέπω, και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ένα άλλο άτομο έξω, δε θέλω όλο αυτό να στεναχωρήσει κάποιον», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πολύ καλά κάποια πράγματα και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και άνθρωποι άλλοι, σίγουρα τις γνωρίζει και αρκετός κόσμος. Δε νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα ότι αν συμβαίνει κάτι ή αν υπάρχει κάτι, να προσέχει» συμπλήρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Επειδή εμείς εδώ μέσα δε ξέρουμε τι έχει συμβεί, οι έξω όμως ξέρουν. Με κάποιο πλάνο; Με κάποια… κάτι… θα δουν και θα κρίνουν. Εγώ δε ξανασχολούμαι με αυτό το πράγμα ας κάνουν ό.τι θέλουν» πρόσθεσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share