Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Έδειξε την ταυτότητά της on air (Video)

Τελικά πόσο χρονών είναι;

23 Ιανουαρίου 2023 18:18
Survivor All Star: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Έδειξε την ταυτότητά της on air (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί για την ηλικία της έδωσε οριστική απάντηση. Καθώς οι ηλικίες των παικτών εμφανίζονται μαζί με το όνομά τους στο Survivor All Star συχνά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού. Παράλληλα, η ίδια μίλησε ανοιχτά μετά την αποχώρησή της σε μία εξομολόγηση καρδιάς!

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor All Star το σχολίασε με χαμόγελο, αλλά και αποδείξεις. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε την ταυτότητά της στον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» την πραγματική της ηλικία.

Γεννημένη στις 14 Μαΐου του 1987, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα σβήσει φέτος 36 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του διαλόγου της με τον παρουσιαστή αποκάλυψε ότι είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Survivor spoiler 23/01: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Σάκης και Μαριανέλα έκαναν πλάτες σε Μάριο - Καρολίνα παρότι γνώριζαν για τον Μπο!

Survivor spoiler: Σάλος έχει επικρατήσει από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι και την Ελλάδα με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Καρολίνα Καλύβα!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαμε και στο χθεσινό (22/01) επεισόδιο του Survivor ο Μάριος και η Καρολίνα έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, με τα πλάνα από το drone να τους πιάνει στα πράσα σε τρυφερά τετ α τετ μέσα σε παλιά καλύβα στο βάθος της ζούγκλας!

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάλυψαν το παράνομο ζευγάρι, παρότι γνώριζαν πολύ καλά πως η Καρολίνα έχει σχέση στην έξω ζωή με τον Μπο, με τον οποίο είναι (ήταν) φίλοι!

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter δείχνει τους Σάκη, Μαριαλένα, Μπο και Καρολίνα σε κοινή απόδραση στη Κόρινθο, πριν από κανά μήνα! Λίγες μέρες μετά Σάκης και Μαριαλένα κάνουν πλάτες σε Μαρίο και Καρολίνα... Μάλισταααα...

Σάλος έχει επικρατήσει από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι και την Ελλάδα με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Καρολίνα Καλύβα

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share