Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Μέχρι που μπορεί να φτάσει..." - Μίλησε ανοιχτά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της

Η δημόσια εξομολόγηση

23 Ιανουαρίου 2023 16:33
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star (δείτε εδώ την αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου την πρώτη μέρα χωρίς εκείνη στο παιχνίδι) και προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στο σπίτι της.

Μόλις τα κατάφερε προχώρησε σε μερικές δηλώσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνοντας κάποια στόρι, ωστόσο την Δευτέρα 23/1 θέλησε να κάνει μία κανονική ανάρτηση κα να μιλήσει για το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά, παρόλο που ήταν σύντομο (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα για τον νέο της σύντροφο, Γρηγόρη Μόργκαν).

Το πρώτο post της Ευρυδίκης Βαλάβανη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Παιδιά, η φωνή μου έχει κλείσει. Είμαι εδώ, γύρισα. Ευχαριστώ πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, θα το κάνω. Δεν έχω λόγια. Ήταν μία εμπειρία σύντομη αυτή τη φορά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα έχουν τον σκοπό τους.

Γύρισα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στη ζωή μου. Επέστρεψα πιο δυνατή, γεμάτη αγάπη. Δεν έχω Twitter αλλά τα μηνύματα που μου στέλνουν οι φίλοι μου…Σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ! Για μένα όλα αυτά που γράφονται και γράφετε είναι πολύ σημαντικά και με γεμίζουν πραγματικά στην καρδιά. Κατάφερα μέσα σε δύο βδομάδες να γυρίσω με παράσημα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που γύρισα στον χειμώνα. Πρόλαβα να μαυρίσω λίγο», είχε πει χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα.

Στο post της, λοιπόν, έγραψε:

«Το πιο σύντομο αλλά ουσιαστικό ταξίδι της ζωής μου… να σηματοδοτεί την αρχή! Το 11:11! Το ένα!

Πριν 6 χρόνια κατάφερα να είμαι η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το @survivorgreece κι φέτος να είμαι η πρώτη. Κάπως έτσι λοιπόν, κλείνει ένας κύκλος που άνοιξα και νιώθω πιο ολόκληρη από ποτέ! Νιώθω τόσο ευγνώμων για κάθε μέρα που πέρασα στην καλύβα που ξαγρύπνησα, πείνασα, κρύωσα, έκλαψα.

Άργησα να προσαρμοστώ στις συνθήκες, αλλά να ξέρετε πως στοιχήματα έβαζα μόνο με τον εαυτό μου και το πιο σημαντικό ήταν να με αγαπώ, να με ακούω και να με προσέχω.

Ευχαριστώ όλους εσάς, που όλα αυτά τα χρόνια είστε εδώ και ξέρετε ποια πραγματικά είναι η Ευρυδίκη και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φίλους μου που ξενυχτούσαν και ήταν γροθιά, να με πιστεύουν και να στέλνουν αστέρια και θετική σκέψη!

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα τόσο γερό support system όπως το δικό μου και ό,τι αρνητικό μπορεί να συμβεί στη ζωή σας, μετατρέψτε το σε θετικό, προχωρήστε παρακάτω και να θυμάστε πως ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο!».

Survivor All Star: "Δίκασε" η Σταματίνα Τσιμτσιλή - "Μου κάνει εντύπωση η στάση του..."

Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star όπως όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα είναι το νέο… παράνομο ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της παίκτριας και δημοφιλής καλλιτέχνης Μπο το Σάββατο 21/1 βρέθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, τονίζοντας πως είναι κάτι που τον πείραξε πολύ.(Δες εδώ όσα δήλωσε ο Μπο)


Το πρωί της Δευτέρας 23/1 στην εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του τραγουδιστή στην Μαρία Μπακοδήμου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως ο Μπο θα έπρεπε να προστατέψει την προσωπική του ζωή.

«Αν είναι στημένο, είναι τραγικό, γιατί κάποιοι άνθρωποι δέχονται να γίνονται μαριονέτες για να κάνει ένα πρόγραμμα νούμερα και αν δεν είναι στημένο είναι πάλι τραγικό. Ο Μπο σε τρεις εβδομάδες που είναι το παιχνίδι στον αέρα έχει δώσει τρεις συνεντεύξεις λέγοντας ” την αγαπάω, το κοριτσάκι μου”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Μου κάνει εντύπωση η στάση του Μπο. Ακόμα λοιπόν και αν δεν ήξερα ότι το άτομο που είναι μαζί δεν είναι πιστό, βλέπεις το τρέιλερ, βγαίνεις σε μια εκπομπή καλεσμένος που έχεις κλείσει; Από την μια είναι η συνέπεια σε αυτός που έχει κλείσει αλλά από την άλλη είναι η προσωπική σου ζωή. Δεν πρέπει να πάρει τον χρόνο του, να καταλάβει τι γίνεται; Ντύνεσαι, βάφεσαι και πας σε μια εκπομπή; Δεν το καταλαβαίνω. Κανονικά παίρνεις τον χρόνο σου, προσπαθείς να κλείσεις τις πληγές σου και μετά βγαίνεις», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share