Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 23/1: «Πόλεμος» στο νησί! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Ιανουαρίου 2023 11:04
Survivor All Star spoiler 23/1: «Πόλεμος» στο νησί! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο Survivor All Star, με κάθε παίκτη να είναι πιθανό να βρεθεί στο επίκεντρο και το ριάλιτι να είναι επί της ουσίας πολυδιάστατο, αφού δεν υπάρχει μονάχα η αθλητική του έκφανση.

Φάινεται, άλλωστε, ότι από χθες (22/1) έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στη διαδικασία του... σκληρού ριάλιτι. Νέοι παίκτες που μπήκαν στην καθημερινότητα των υπολοίπων στην παραλία, ειδύλλια που φέρνουν σκάνδαλα, λόγω των σχέσεων των εμπλεκομένων, και η πείνα που γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Όλα αυτά είναι στοιχεία, που δείχνουν πως σιγά σιγά βρισκόμαστε στο Survivor.. που αγαπήσαμε, με τον Γιώργο Λιανό να είναι ιδιαίτερα αυστηρός ως προς τους κανονισμούς. Σε όλα αυτή την κατάσταση, πάντως, «χρεωμένος» με μια υποψηφιότητα βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο, που τέθηκε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, τη στιγμή που η παραγωγή ετοιμάζει έκτακτη απόφαση για παίκτρια.

Survivor All Star: Ο παίκτης που θα αναμετρηθεί με τον Τάκη για την αποχώρηση

Στις επόμενες ώρες, όμως, ο ίδιος πρόκειται να μάθει και ποιος θα του κάνει παρέα στον τάκο, αν και η αλήθεια είναι πως εύκολα θύματα δεν μπορεί να βρει κάποιος. Κάπως έτσι, οδεύουμε σίγουρα προς μία πολύ μεγάλη αναμέτρηση, που αναμένεται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας, περιμένοντας να μάθουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η μπλε ομάδα είναι, που θα κερδίσει, με αποτέλεσμα η κόκκινη να χρειαστεί να ψηφίσει. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος θα βγει από την κάλπη των Διασήμων για ακόμη μια φορά, καλούμενος να παραμείνει για δεύτερη σερί εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share