Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Survivor spoiler 23/01: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Σάκης και Μαριανέλα έκαναν πλάτες σε Μάριο - Καρολίνα παρότι γνώριζαν για τον Μπο!

Σούσουρο!

23 Ιανουαρίου 2023 10:58
Survivor spoiler 23/01: Φωτογραφία ντοκουμέντο! Σάκης και Μαριανέλα έκαναν πλάτες σε Μάριο - Καρολίνα παρότι γνώριζαν για τον Μπο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σάλος έχει επικρατήσει από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι και την Ελλάδα με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Καρολίνα Καλύβα!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαμε και στο χθεσινό (22/01) επεισόδιο του Survivor ο Μάριος και η Καρολίνα έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, με τα πλάνα από το drone να τους πιάνει στα πράσα σε τρυφερά τετ α τετ μέσα σε παλιά καλύβα στο βάθος της ζούγκλας!

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάλυψαν το παράνομο ζευγάρι, παρότι γνώριζαν πολύ καλά πως η Καρολίνα έχει σχέση στην έξω ζωή με τον Μπο, με τον οποίο είναι (ήταν) φίλοι!

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter δείχνει τους Σάκη, Μαριαλένα, Μπο και Καρολίνα σε κοινή απόδραση στη Κόρινθο, πριν από κανά μήνα! Λίγες μέρες μετά Σάκης και Μαριαλένα κάνουν πλάτες σε Μαρίο και Καρολίνα... Μάλισταααα...

Σάλος έχει επικρατήσει από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι και την Ελλάδα με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον Καρολίνα Καλύβα

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share