Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 22/1: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

22 Ιανουαρίου 2023 13:42
Survivor All Star spoiler 22/1: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star επανέρχεται σήμερα (22/1) με νέο επεισόδιο, έτοιμο να μας προσφέρει πολλές ανατροπές για ακόμη μία φορά, σε μια εβδομάδα που αναμένεται ιδιαίτερα αγωνιώδης από κάθε άποψη.

Η αλήθεια είναι, ότι το ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολύπλευρο. Από τη μία πλευρά θα έχουμε τρεις νέους παίκτες, που θα εισέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης και θα προκαλέσουν αναστάτωση στις δύο παραλίες, από την άλλη το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου και Καρολίνας Καλύβα αναμένεται να φέρει «τριγμούς» για τις... κρυφές τους συναντήσεις.

Και όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή, που οι δύο ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν τις ασυλίες, οι οποίες θα μπορέσουν να διατηρήσουν στο νησί τους παίκτες τους. Αυτό, βέβαια, θα γίνει με νέα δεδομένα, εξαιτίας της «εισβολής» των τριών νέων παικτών και, σίγουρα, θα χρειαστεί να κρίνουμε υπό άλλο πρίσμα το ποιος θα έχει προβάδισμα αγωνιστικά.

Survivor All Star: Ο παίκτης που τίθεται στην κρίση του κοινού

Καθοριστική, όμως, είναι πάντοτε η πρώτη ασυλία, η οποία συνοδεύεται και από έπαθλο φαγητού. Ένα «διπλό» κέρδος, δηλαδή, για τον νικητή, τη στιγμή που ο ηττημένος θα χρειαστεί να πάει στο συμβούλιο και να συζητήσει το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικητές θα είναι οι Διάσημοι, άρα οι Μαχητές πρέπει να ψηφίσουν. Όπως μαθαίνουμε, ο Τάκης Καραγκούνιας θα βγει από την κάλπη και θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share