Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Το κύπελλο στο σπίτι...» - Η αινιγματική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ο λόγος που μένει στον ίδιο χώρο με τον Βασάλο

«Δεν είναι εύκολο να βρεις...»

21 Ιανουαρίου 2023 14:54
Survivor All Star: «Το κύπελλο στο σπίτι...» - Η αινιγματική απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ο λόγος που μένει στον ίδιο χώρο με τον Βασάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα από το απόγευμα της Παρασκευής (20/1), με την ίδια να επιστρέφει χωρίς να είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη με την αποχώρησή της.

Οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν την παίκτρια του Survivor All Star με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντά χαμογελαστή στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ που βρέθηκαν εκεί.

«Καλώς σας βρήκα. Όλα καλά. Θα πούμε την ώρα που πρέπει, ξέρετε ότι δεν μπορώ να μιλήσω. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν περίμενα να φύγω. Είμαι χαρούμενη που πάω στην οικογένειά μου», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όταν την ρώτησαν: «Περιμένει το κύπελο στο σπίτι;», η ίδια απάντησε: «Ρωτάς πολλά» με φιλική διάθεση.

Ο λόγος που μένει στο ίδιο σπίτι με τον Βασάλο

Ο καλός φίλος του πρώην ζευγαριού, Κώστας Οικονόμου μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι.

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Οικονόμου.

«Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται», τόνισε ο στενός φίλος του πρώην ζευγαριού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share