Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 22/1: «Γιατί χάνονται όταν πέφτει ο ήλιος;» - Πέφτει η «βόμβα» με την είσοδο τριών παικτών και την τιμωρία Μάριου-Καρολίνας που... έρχονται κοντά

Νέες τεράστιες ανατροπές στο ριάλιτι!

22 Ιανουαρίου 2023 07:44
Survivor All Star trailer 22/1: «Γιατί χάνονται όταν πέφτει ο ήλιος;» - Πέφτει η «βόμβα» με την είσοδο τριών παικτών και την τιμωρία Μάριου-Καρολίνας που... έρχονται κοντά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Το Survivor All Star έχει έρθει ως ακόμη ένα παιχνίδι πολύ μεγάλων ανατροπών, με το επεισόδιο της Κυριακής (21/1) να διαφεντεύεται από μυστήριο, εκπλήξεις για τους παρόντες αθλητές και... τιμωρίες.

Η παραγωγή, αρχικά, δε συστήνει τους νέους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και στο trailer μας τους δείχνει εν κρυπτώ. Πρόκειται για τους Γιώργο Κόρομι, Κρις Σταμούλη και Ρία Κολοβού, που έρχονται να φέρουν αναστάτωση στις δύο παραλίες.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι, ότι η παραγωγή τους έχει βάλει να κινούνται γύρω από την παραλία, προξενώντας την απορία στους υπόλοιπους. Κι αυτό, γιατί πλησιάζουν και λίγο πριν πέσει ο ήλιος... φεύγουν, με την τακτική αυτή και την πείνα, παράλληλα, που υπάρχει να φέρνει νεύρα σε όσους συμμετέχουν ήδη στο παιχνίδι.

Survivor All Star: Η ασυλία μετά την αναστάτωση και η αποκάλυψη για Μάριο και Καρολίνα

Την ίδια στιγμή, ένας νέος σημαντικός αγώνας ασυλίας έρχεται σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να παλεύουν για την επιβίωσή τους, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν παράλληλα υπάρχει και έπαθλο φαγητού, όπως συμβαίνει συνήθως στο πρώτο αγώνισμα.

Στο trailer, πάντως, βλέπουμε στο συμβούλιο πως ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα έρχονται... πολύ κοντά, κάτι που έφερε την αντίδραση της παραγωγής, αφού όπως αναφέρει ο Γιώργος Λιανός, παραβίασαν τους κανόνες, προαναγγέλλοντας πως η τιμωρία θα είναι πολύ σκληρή την επόμενη φορά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share