Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/01: Ο Λιανός ξεμπροστιάζει δημόσια Πρίαμο και το... φλερτ του! Αποκαλύπτει πως βρισκόντουσαν κρυφά σε απομονωμένη καλύβα στην ζούγκλα!

Ο Γιώργος Λιανός δίνει τα ονόματα στην φόρα!

20 Ιανουαρίου 2023 10:41
Survivor spoiler 20/01: Ο Λιανός ξεμπροστιάζει δημόσια Πρίαμο και το... φλερτ του! Αποκαλύπτει πως βρισκόντουσαν κρυφά σε απομονωμένη καλύβα στην ζούγκλα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 20/01: Μια τρομερή βόμβα έριξε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ σχετικά με το συμβούλιο του νησιού την Κυριακή!

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει κοντά με μια παίκτρια, η οποία φαίνεται πως είναι από την αντίπαλη ομάδα και πλέον ο Γιώργος Λιανός θα φανερώσει τα πάντα μπροστά σ' όλους στο συμβούλιο του νησιού, φέρντοντας τους παίκτες σε άβολη θέση, αφού η κατάσταση ξέφυγε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, οι παίκτες έχουν ανακαλύψει βαθιά μέσα στην ζούγκλα και έξω από τα όρια του Survivor μια μικρή καλύβα, όπου δίνουν ραντεβού οι παίκτες των δύο ομάδων και βρίσκονται στα κρυφά. Εκεί φαίνεται πως πήγαινε συνέχεια τελευταίο ο Μάριος Πρίαμος μαζί με την κοπέλα που έχει... καψουρευτεί.

Survivor spoiler 20/01: Ο Γιώργος Λιανός ξεμπροστιάζει δημόσια Μάριο Πρίαμο και το... φλερτ του! Αποκαλύπτει πως βρισκόντουσαν κρυφά σε απομονωμένη καλύβα στην ζούγκλα!

Η βόμβα πάντως είναι πως φέρεται η κοπέλα αυτή να έχει σχέση πίσω στην Ελλάδα! Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η εκπομπή, με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει την Κυριακή στο συμβούλιο και το όνομα της κοπέλας, αφού θα την ρωτήσει ευθέως τη δουλειά είχαν στην καλύβα με τον Μάριο και τι έκαναν!

Βόμβα λοιπόν στα θεμέλια του ριάλιτι, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share