Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο Λιανός "έδωσε στεγνά" όλους τους παίκτες! Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με τις αποκαλύψεις (Video)

Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Αυτός ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση!

19 Ιανουαρίου 2023 10:57
Survivor All Star: Ο Λιανός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star συνεχίζεται με έντονες συγκινήσεις και μεγάλες αναμετρήσεις στον στίβο μάχης, με τον Γιώργο Λιανό χθες (18/1) να "δίνει στεγνά" όλους τους πάικτες λίγο πριν ανακοινώσει την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Νέα ήττα και παράταση της πείνας για τους Μαχητές, στον χθεσινό (18/1) αγώνα με έπαθλο φαγητού και οι Μπλε φαίνεται πως έχουν μπλέξει άσχημα. Καρολίνα και Μαριαλένα αγνοούν τι θα πει νίκη σε run εδώ και μερικές μέρες και η ομάδα τους πληρώνει ακριβό τίμημα.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη κληθεί να ψηφίσουν αρκετές φορές παίκτες προς αποχώρηση. Οι περισσότεροι από τους παίκτες, προβάλουν το αγωνιστικό ώς κύριο κριτήριο για την επιλογή τους. Ωστόσο ακόμα και έτσι σπανίως οι ψήφοι συμπίπτουν.

Για να διευκολύνει τους παίχτες στις αποφάσεις τους, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε επίσημους πίνακες κατάταξης με τα ποσοστά των νικών κάθε παίκτη. Καλύτεροι από κάθε ομάδα είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Σάκης Κατσούλης, ενώ στον πάτο της κατάταξης βρέθηκαν οι ήδη υποψήφιες Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Καρολίνα αντίστοιχα, με τη Βαλαβάνη να είναι αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler 19/01: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Αυτός ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση!

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί από το βράδυ της Τετάρτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε ντόρο.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης ξάφνιασε τους πάντες, καθώς ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι υπόλοιποι παίκτες του ριάλιτι δεν περίμεναν με τίποτα το αποτέλεσμα αυτό! Πιο μεγάλη έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος έμεινε «παγωτό» και δεν μπορούσε να πιστέψει το αποτέλεσμα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, πέρα από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Καρολίνα Καλύβα! Ποια ήταν τα τελικά αποτελέσματα; Ποιος παίκτης έφτασε οριακά στο να αποχωρήσει από το Survivor All Star;

Survivor spoiler 19/01: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας! Αυτός ο παίκτης έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler: Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα

Πάμε λοιπόν στις πληροφορίες που εξασφάλισε το Athensmagazine.gr! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ως γνωστόν, ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Ποιος όμως έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τη θέση της;

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Κώστας Παπαδόπουλος την γλίτωσε για ελάχιστες ψήφους διαφορά, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι αυτός που βγήκε πρώτος πανηγυρικά, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρσι, αφού κατάφερε να την γλιτώσει στην κάλπη περίπου 13 φορές.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νούμερα της ψηφοφορίας:

  1. Σπύρος Μαρτίκας 56%
  2. Καρολίνα Καλύβα 22%
  3. Κώστας Παπαδόπουλος 12%
  4. Ευρυδίκη Βαλαβάνη 10%

Υ.Γ.: Τα ποσοστά δεν είναι έγκυρα αλλά στο «περίπου»

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share