Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 18/1: «Πόλεμος» για Βαλαβάνη, Μαρτίκα και Σταυρούλα - «Νομίζεις ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε μεγάλα ονόματα εδώ μέσα...»

Η κόντρα... καλά κρατεί πριν από την αποχώρηση

18 Ιανουαρίου 2023 09:03
Survivor All Star trailer 18/1: «Πόλεμος» για Βαλαβάνη, Μαρτίκα και Σταυρούλα - «Νομίζεις ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε μεγάλα ονόματα εδώ μέσα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Ο... πόλεμος καλά κρατεί στο Survivor All Star, με τους παίκτες να κοντράρονται έντονα για το ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει στις δύο παραλίες, κάτι που φέρνει τριγμούς και ανάμεσα στους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Οι παίκτες, που έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, είναι τέσσερις τη δεδομένη στιγμή και πρόκειται σήμερα (18/1) να μάθουμε ποιος παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πάντως, ξεσκεπάζει το ρόλο του Σπύρου Μαρτίκα, τονίζοντας πως είναι ένας άνθρωπος «που βάζει φυτιλιές».

Survivor All Star trailer: Το «ξεκατίνιασμα» Μαρτίκα-Σταυρούλας και η αποχώρηση

Όχι, βέβαια, ότι εκείνος αρνείται πως παίζει αυτό το ρόλο, αλλά η διαμάχη του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή συνεχίζεται, με τη γνωστή αθλήτρια να αναφέρει πως έχει κακία μέσα του και τον Μαρτίκα να απαντά πως προσκολλείται σε ορισμένα μεγάλα ονόματα του παιχνιδιού, ώστε να παραμείνει.

Μέσα σε όλα αυτά, οι δύο ομάδες δίνουν μια πολύ μεγάλη «μάχη», ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, σε έναν ακόμη σκληρό στίβο μάχης. Λίγο μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το ποιος παίκτης μας αποχαιρετά και παίρνει το αεροπλάνο την επιστροφή, μετά την απόφαση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share