Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Μάχη σώμα με σώμα - Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (16/1) έπαθλο ασυλίας

Με σκορ 10-9

16 Ιανουαρίου 2023 23:18
Survivor All Star: Μάχη σώμα με σώμα - Αυτή η ομάδα κέρδισε το σημερινό (16/1) έπαθλο ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σημερινός (16/1) στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος και για τις δύο ομάδες του Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα για Άγιο Δομίνικο). Οι κόκκινοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα για να μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή και να μην βγάλουν άλλον ένα παίκτη τους στον τάκο προς αποχώρηση και, πράγματι, τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνους μέχρι την μέση του αγώνα αφού έφερναν τη μία νίκη μετά την άλλη με τους μπλε να μην μπορούν να φέρουν πόντο.

Παρόλα αυτά, οι μπλε έκαναν το αδύνατο δυνατό και άφησαν τους αντιπάλους τους πίσω στους 7 πόντους συγκεκριμένα με εκείνους να έχουν φτάσει τους 9 πια. Ο Τάκης Καραγκούνιας αγωνίστηκε με τον Στέλιο Χανταμπάκη στο προτελευταίο στάδιο, ενώ ακολούθησαν οι Σταυρούλα Χρυσαειδή και Καρολίνα αντίστοιχα, κάνοντας το 8-9. Το 8-9 έγινε 9-9...

Survivor All Star: «Κάτι έχω αφήσει στην Ελλάδα πίσω...» - "Κατέρρευσε" η Σταυρούλα Χρυσαειδή (Video)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 16/1 και οι παίκτες "άνοιξαν κατευθείαν πυρά" κατά των διαγωνιζόμενων της κόκκινης ομάδας για την απόφασή τους να βγάλουν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος κατακεραύνωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor All Star: Φτάνουν από στιγμή σε στιγμή - Οι δύο παίκτες που πέταξαν τα ξημερώματα για Άγιο Δομίνικο

Λίγο πριν το αγώνισμα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μιλήσει για όλα αυτά με τους ίδιους, με την Σταυρούλα να παίρνει θέση και να λέει πως δεν γίνεται τυχαία όλο αυτό εναντίον της, διότι ίσως κάποιοι να θέλουν να την ρίξουν ψυχολογικά, μιας που ήδη δεν είναι στα καλύτερά της, αφήνοντας υπονοούμενα για τον χωρισμό της με τον 3 μηνών σύζυγό της.

"Λύγισε" η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor All Star

Με την σειρά της και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε με ευγένεια στον μισθοφόρο πως γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν για τις επιλογές της, παρόλο που εξήγησε πως μετάνιωσε για το άτομο που ψήφισε.

«Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share