Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 16/1: Τραγικές ώρες στο νησί! «Καταρρέει» η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στο επίκεντρο ο ζαχαροπλάστης και ο υδάτινος στίβος μάχης

16 Ιανουαρίου 2023 09:59
Survivor All Star trailer 16/1: Τραγικές ώρες στο νησί! «Καταρρέει» η Ασημίνα Χατζηανδρέου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Οι εξελίξεις στο Survivor All Star διαδέχονται η μία την άλλη, δείχνοντας πως οι παίκτες περνούν την πιο σκληρή τους δοκιμασία, πολύ πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά, όπου αγωνίστηκαν.

Το επίκεντρο της προσοχής είναι, το δίχως άλλο, ο Κώστας Παπαδόπουλος, όπως μας δείχνει και το trailer του σημερινού (16/1, 21:00) επεισοδίου. Ο ίδιος τονίζει πως είναι μαχητής και κανείς δε θα δημιουργήσει αρνητική εικόνα στην οικογένειά του για τον ίδιο, βρίσκοντας και συμμάχους, μετά την υποψηφιότητά του για αποχώρηση.

Survivor trailer: Η διαμάχη για τον ζαχαροπλάστη και η δυσφορία της Ασημίνας

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ειδικά, τον υποστηρίζει ανοικτά και αναρωτιέται για το λόγο, που η κόκκινη ομάδα τον ψήφισε για δεύτερη φορά, χωρίς να υπάρχει πραγματικά αγωνιστικό κριτήριο. Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε έναν υδάτινο στίβο μάχης, που θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων.

Λίγο αργότερα, δε, στο συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας αναφέρεται σε infuencers και ακολούθους, με τον Αναγνωστόπουλο να τον βάζει στη θέση του. Αμέσως μετά, όμως, ο Ασημίνα Χατζηανδρέου μοιάζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αποχωρώντας με ζαλάδα από το συμβούλιο.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share