Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Κατέρρευσε η Εύη Σαλταφερίδου - Δύσκολες ώρες για την παίκτρια των Μπλε

Έχασε τις αισθήσεις της κατα την διάρκεια του αγώνα

11 Ιανουαρίου 2023 23:19
Survivor All Star: Κατέρρευσε η Εύη Σαλταφερίδου - Δύσκολες ώρες για την παίκτρια των Μπλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 11/1 το Survivor All Star, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Μάλιστα, η μπλε ομάδα προερχόταν από συνεχείς ήττες με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της να είναι λιγοστές. Με την ευκαιρία, δείτε την σκληρή κριτική των Μαχητών στον Σπύρο Μαρτίκα.

Έτσι, όταν στον στίβο μάχης βρέθηκαν η Εύη Σαλταφερίδου και η Αφροδίτη Σκαφίδα, η γοητευτική personal trainer δεν δίστασε να υπερβεί εαυτόν προκειμένου να πάρει τον πόντο για την ομάδα της. Κάτι που κατάφερε με την ευστοχία της αλλά… την οδήγησε στο έδαφος αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, έστω και στιγμιαία, η Εύη Σαλταφερίδου έχασε τις αισθήσεις της αλλά σχεδόν αμέσως, όπως η ίδια παραδέχθηκε, αισθάνθηκε καλύτερα έχοντας την υποστήριξη των συμπαικτών της. Μόλις πήρε λίγο αέρα και ήπιε, δε, λίγο νερό συνήλθε και ήταν έτοιμη για την επόμενη της αναμέτρηση!

Ήδη από την πρώτη βδομάδα πάντως το Survivor All Star μοιάζει να εξαντλεί τους παίκτες τους…

Survivor All Star: "Προσπαθεί να θολώσει τα νερά..." - "Ξεμπρόστιασμα" Μαρτίκα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Για ατομική στρατηγική του "πειρατή" και προσπάθεια να "θολώσει τα νερά" της μπλε ομάδας έκανε λόγο ο Σπύρος Μαρτίκας στο αποψινό επεισόδιο (Τετάρτη 11/1) του Survivor All Star για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έγινε αντικείμενο αρνητικών κριτικών από του Μαχητές μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας, αναφέρθηκε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής που έχει ξεκινήσει ο μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να κατοχυρώσει την θέση του ως μη αδύναμος παίκτης, αλλά ως εκείνος που θυσιάζεται παίζοντας με τους πιο δυνατούς της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share