Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: "Δεν άντεξε το κορμάκι σου..." - "Λύγισε" ο Σπύρος Μαρτίκας με την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

"Γνωρίζεις πολύ καλά ότι..."

11 Ιανουαρίου 2023 21:27
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός Survivor All Star η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Τρίτη 10 Ιανουαρίου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς, τρεις μόλις μέρες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλω να αποχωρήσω, δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Θέλω να γυρίσω σπίτι μου. Μην με πιέζεται. Το εννοώ, παθαίνω κρίσεις, δεν είμαι τρελή. Δεν αντέχω. Δεν είναι η ζωή μας το Survivor, δεν θα πεθάνω εγώ για αυτό το παιχνίδι», ήταν τα λόγια της Βρισηίδας Ανδριώτου λίγο πριν αποχωρήσει.

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε δύσκολα για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο ήταν σε σχέση από τον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς όπως δήλωσε, έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις.

«Βρισηίδα μου εχθές ένιωσα ότι δεν άντεξες, το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ήθελα και εγώ να φύγω και εγώ μαζί σου εχθές, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω.

Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμιση μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεςι ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις.

Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor All Star spoiler 11/1, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού πριν από την αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler: Το Survivor έχει επιστρέψει και η All Star έκδοσή του είναι ακριβώς αυτή, που ανυπομονούσαμε να δούμε σε αυτή την νέα σεζόν, με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να αποτελούν... την κανονικότητα.

Οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του ριάλιτι σημαίνουν και πολλές δοκιμασίες για εκείνους, ώστε να γνωρίσουν ένα ακόμη πιο σκληρό πρόσωπο του φυσικού περιβάλλοντος του Αγίου Δομίνικου, υποχρεωμένοι για έξι μήνες να ζήσουν μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο.

Από αυτή την περιπέτεια ήδη αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια δεν άντεξε τη σωματική και ψυχολογική πίεση, που ήδη υφίστανται όλοι στο παιχνίδι και τόνισε χαρακτηριστικά, ότι δεν πρόκειται να... πεθάνει για χάρη του Survivor, με αποτέλεσμα να γυρίσει στον Σπύρο Μαρτίκα και να του πει, ότι τον περιμένει στην Ελλάδα.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο φαγητού

Εκείνος, πάντως, δεν πρόκειται να φύγει τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, καθώς δε συγκαταλέγεται στους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση. Τέσσερις άνδρες, πάντως, δίνουν τη «μάχη» τους για την παραμονή στο νησί, αλλά ένας από αυτούς δεν πρόκειται να καταφέρει και το Athensmagazine.gr έχει τις δικές του πληροφορίες.

Πριν από τη διαδικασία της αποχώρησης, όμως, υπάρχει κι ένα αγώνισμα επάθλου, που φυσικά αφορά το φαγητό. Οι δύο ομάδες... λιμοκτονούν σε αυτές τις πρώτες μέρες του Survivor All Star και είναι σίγουρα πιο πολύτιμη από ποτέ η τροφή, κάτι που σημαίνει πως θα τα δώσουν όλα, τόσο για να φάνε όσο και για να πάρουν ψυχολογικό αβαντάζ πριν από την αποχώρηση.

Ποια ομάδα, ωστόσο, θα τα καταφέρει; Σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, η ομάδα των Διασήμων καταφέρνει να κάνει το 3-1 στις «μάχες» με τους Μαχητές, παίρνοντας και αυτό το έπαθλο φαγητού, όπως και στην πρεμιέρα, φέρνοντας έτσι περισσότερα νεύρα και ένταση στην μπλε παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share