Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Πανικός στους Μπλε - Η Μαριαλένα χτύπησε συμπαίκτριά της

Η στιγμή του ατυχήματος

10 Ιανουαρίου 2023 22:52
Survivor All Star: Πανικός στους Μπλε - Η Μαριαλένα χτύπησε συμπαίκτριά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο ατύχημα στους Μπλε είναι γεγονός, στο φετινό Survivor All Star. Η Μαριαλένα, κάνοντας την προπόνησή της για να είναι έτοιμη για τον στίβο μάχης, αστόχησε με μια καρύδα και χτύπησε.. συμπαίκτρια!

Πάνω στην προπόνηση, χωρίς να αντιληφθεί αμέσως ότι η Εύη περνάει από μπροστά της, έριξε την καρύδα πάνω στο πόδι της. Η παραγωγή έσπευσε να της δώσει πάγο, για να μην πρηστεί περισσότερο και καταστεί δύσκολη η συμμετοχή της στο αγώνισμα ασυλίας.

Η Μαριαλένα, ράκος, της ζητούσε διαρκώς συγγνώμη με την Εύη να γελάει και να αναφέρει: “Δεν πειράζει, απλώς πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο”. Η Μαριαλένα δήλωσε πως για να μη γυρίσει το κάρμα, της χρωστάει μια καλή πράξη.

Survivor All Star: Τραγωδία στους Κόκκινους - Τι συνέβη με το φαγητό τους

Με μία γκάφα από έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας ξεκίνησε το σημερινό (10/1) επεισόδιο του Survivor All Star.

Οι Κόκκινοι αποφάσισαν να μαγειρέψουν λίγο πριν το αγώνισμα, για να πάρουν δυνάμεις. Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης έβρασε φακές από τις προμήθειες που δίνει η παραγωγή στους Survivors. Μία απροσεξία στοίχισε μία μερίδα και σόκαρε κάποιους παίκτες. Η κατσαρόλα του γλίστρησε και μία μερίδα έπεσε στην άμμο. Όλοι σοκαρίστηκαν και έτρεξαν να παρηγορήσουν τον Σάκη, εκτός από μία φωνή που ακούστηκε: “Θα είσαι υποψήφιος προς αποχώρηση!”

Δείτε επίσης: Επική ατάκα Μενεγάκη για Βασάλο και Βαλαβάνη - «Ρε παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι;...»

Όπως εξήγησε η Ασημίνα, ο Σάκης Κατσούλης έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, μαζεύοντας τις φακές από την άμμο. Έτρεξε, τις σούρωσε, τις έπλυνε και τις ξανά σέρβιρε, με αποτέλεσμα η ζημιά να μην είναι και τόσο μεγάλη.

Survivor All Star: «Κάρφωσε» ευθέως Σταυρούλα και Ασημίνα η Βρισηίδα - «Αιώνιοι εχθροί, τα βρήκαν για να...»

Τα «καρφιά» της για την υποψηφιότητα του Κώστα προς αποχώρηση έριξε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο ξεκίνημα του αποψινού (10/1) επεισοδίου του Survivor All Star.

Η ίδια «έδειξε» ως υπαίτιες τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σταυρούλα Χρυσαειδή, μιλώντας ουσιαστικά για συνωμοσία των δύο παικτριών, ενώ όπως ανέφερε «είναι αιώνιοι εχθροί μεταξύ τους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share