Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: "Μυστική" συμφωνία ζευγαριού! Σύντροφος έδωσε κρυφά φαγητό στην "αντίπαλο" κοπέλα του (Video)

Όλο το παρασκήνιο

10 Ιανουαρίου 2023 13:24
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Χαμός γίνεται ήδη από τα πρώτα επεισόδια στο Survivor με ένα ζευγάρι να φαίνεται να έχει κάνει "μυστική" συμφωνία! Συγκέκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή "Το Πρωινό" σύντροφος έδωσε στην "αντίπαλο" κοπέλα του κρυφά φαγητό! Ενώ, διαβάστε εδώ ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλο το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για ποιο ζευγάρι πρόκειται:

Survivor All Star: Τα 6 "παλτά" και οι 4 αήττητοι! Ποιοι παίκτες "ταϊζουν" την ομάδα τους και ποιοι τραβούν χειρόφρενο (Video)

Survivor All Star: 3η μέρα θα "τρέξει" σήμερα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και ήδη έχουν βγει τα πρώτα στατιστικά στοιχεία των παικτών και απο τις δύο ομάδες, με 6 εξ ΄αυτών να αποδεικνύονται "παλτά" και 4 εξ΄αυτών να παραμένουν αήττητοι. Παράλληλα, "βόμβα" έριξε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκαλύπτοντας πως και οι 4 προτεινόμενοι Survivors προς αποχώρηση θα είναι άντρες, με τον 4ο μάλιστα να πρόκειται για όνομα "βόμβα".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία όλων των παικτών του Survivor All Star:

Survivor Spoiler: Ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε το φλερτ εμείς σας έχουμε το όνομα! Μ' αυτή την παίκτρια είναι ζευγάρι ο Μάριος Πρίαμος

Survivor spoiler 10/01: Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο φως που θέλει τον Μάριο Πρίαμο ερωτευμένο μέσα στο ριάλιτι!

Μπορεί το Survivor All Star να μετράει μόλις δύο μέρες προβολής, όμως σχεδόν όλοι οι παίκτες γνωρίζονταν απο πριν! Κι όσοι δεν είχαν γνωριστεί ήρθαν κοντά το τελευταίο διάστημα σε κοινά ραντεβού στην Ατζούν μίντια! Εκεί φαίνεται πως ο Κύπριος της παρέας ερωτεύτηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, ο Μάριος Πρίαμος έχει έρθει κοντά με μια παίκτρια, με την οποία δεν είχαν υπάρξει στο ίδιο Survivor, ενώ δεν είναι και συμπαίκτριές του στο παιχνίδι. Επομένως είναι μια παίκτρια της μπλε ομάδας! Και ποιες έχουμε εκεί;

Αν βγάλουμε από την εξίσωση την Βρισηίδα που είναι με τον Μαρτίκα, την Καρολίνα που φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Μπο και την Μαριαλένα που είναι με τον Σάκη, απομένουν η Στέλλα Ανδρεάδου, η Εύη Σαλταφερίδου και η Μελίνα Μεταξά.

Θα μπορούσε ο Μάριος Πρίαμος να έχει έρθει κοντά με την Μελίνα λόγω... Κυπριακής καταγωγής και των δύο, όμως πιο κοντά στα γούστα του είναι η Στέλλα Ανδρεάδου. Κι αυτό αν αναλογιστούμε ότι στο παρελθόν ο Μάριος Πρίαμος είχε δεσμό με την Βιργινία Δικαιούλια, που μοιάζει αρκετά στην Στέλλα. Λέτε;

Survivor All Star Spoiler: Ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο Μάριος Πρίαμος και Ελένη Χαμπέρη!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share