Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Καθόλου τυχαίο...» - Το Twitter «καρφώνει» τον Τάκη Καραγκούνια και τον συγκρίνει με τον Βαλάντη

Πήρε θέση... εναντίον του

10 Ιανουαρίου 2023 00:48
Survivor All Star: «Καθόλου τυχαίο...» - Το Twitter «καρφώνει» τον Τάκη Καραγκούνια και τον συγκρίνει με τον Βαλάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star έχει έρθει στις οθόνες μας και οι κορυφαίοι στην ιστορία του ριάλιτι έχουν πάρει θέση, για να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο κύκλο, καθένας με τον τρόπο του, αγωνιστικά και μη.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι εντάσεις δεν έλειψαν, με την νίκη των Μαχητών δε στο δεύτερο αγώνα ασυλίας να φέρνει εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκεται στη μέση της διαμάχης εκ νέου.

Survivor All Star: Το Twitter... δεν χαρίστηκε στον Τάκη

Ο ίδιος κατάφερε σε ένα επεισόδιο να τσακωθεί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά και... να ανακατευτεί στα της κόκκινης ομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη να αντιδρά δυναμικά απέναντί του και να τον χαρακτηρίζει ως «δεύτερο Τριαντάφυλλο».

To Twitter πήρε, φυσικά, θέση και συνέκρινε, βάσει εμφάνισης, αλλά μάλλον και χαρακτήρα, τον Τάκη με τον Βαλάντη, θεωρώντας πως οι στυλιστικές επιλογές... μόνο τυχαίες δεν ήταν. Οι χρήστες του, πάντως, εκφράζουν την αγάπη τους σε διάφορους παίκτες, χωρίς να υπάρχει σαφές κλίμα υπέρ κάποιου.

Survivor All Star: Ο... γίγαντας ο σκηνοθέτης άρχισε τα πλάνα - «Εγκεφαλικά» με Διάσημες και Μαχήτριες (videos)

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίζουν και πάλι να συνηθίζουν στην ιδέα... της επιβίωσης, ευρισκόμενοι στις κακουχίες της παραλίας.

Οι 13 παίκτες της κόκκινης ομάδας και οι άλλοι τόσοι στην μπλε θα δουν τους εαυτούς να δοκομάζονται για άλλη μια φορά, αλλά πολλές φορές δε λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης ή γυμναστικής, προσφέροντας αντίστοιχα πλάνα από το σκηνοθέτη.

Κάπως έτσι, παίκτριες σαν την Καρολίνα Καλύβα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όχι μόνο, μας προσφέρουν... ιδιαίτερες στιγμές με τα εντυπωσιακά τους σώματα, από αυτές που κάποιος θα μπορούσε να αποθεώσει αυτόν, που τραβά αυτά τα πλάνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share