Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Κατσούλης-Σχίζας τον στόχευσαν κι εκείνος... κάρφωσε τη Σταυρούλα - Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Υποψήφιος μαζί με τον Περικλή και... μέσα σε ένταση

10 Ιανουαρίου 2023 00:03
Survivor All Star: Κατσούλης-Σχίζας τον στόχευσαν κι εκείνος... κάρφωσε τη Σταυρούλα - Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star συνεχίστηκε με τους Μαχητές ως νικητές στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στον πόντο, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να είναι αναγκασμένοι να ψηφίσουν το δεύτερο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα προς αποχώρηση.

Μετά την νίκη της κόκκινης ομάδας στον πρώτο αγώνα, η μπλε ήταν εκείνη που τα κατάφερε στη δεύτερη αναμέτρηση, με τους «Κόκκινους» να συζητούν στην καλύβα τους και τον υποψήφιο να... υποδεικνύεται πριν καν πάνε στο συμβούλιο από δύο νικητές.

Survivor All Star: Τα... μηνύματα στον υποψήφιο ζαχαροπλάστη και η αντίδρασή του

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Στάθης Σχίζας δεν έκρυψαν τα νεύρα τους με τον Κώστα Παπαδόπουλο, που τους μίλησε για λανθασμένη διαχείριση των προμηθειών, κάτι που επί της ουσίας «έδειξε» και την υποψηφιότητά του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο συμβούλιο, όπου ο Κώστας τέθηκε στην κρίση του κοινού μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο ίδιος διαφώνησε, θεωρώντας λανθασμένο το αγωνιστικό κριτήριο και λέγοντας, ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή έπρεπε να είχε ψηφιστεί.

Κάπου εκεί, ακολούθησε έντονος διάλογος με την τελευταία, αλλά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έσπευσε να την υπερασπιστεί, καταδεικνύοντας την ένταση που υπάρχει τώρα στους Διάσημους.

Survivor All Star spoiler 9/1: Φεύγει η Βρισηίδα κι αυτός έρχεται - Μπαίνει στο Survivor All Star ο Γιώργος Κόρομι

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star είχε να μας παρουσιάσει από το πρώτο λεπτό εκπλήξεις και πολλές τέτοιες θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Έξι μήνες έρχονται, άλλωστε, γεμάτοι ανατροπές, οπότε... όρεξη να έχουμε απλώς και δε θα πλήξουμε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο διαφορετικά, σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους, όπως του άξιζε. Πρώτα με το πάρτι των παικτών, προτού μπουν στο στίβο μάχης, μετά με το συνδυασμό επάθλου και ασυλίας, ύστερα με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση πριν καν πούμε... καλησπέρα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ήδη στη δύσκολη θέση και θα κριθεί από το κοινό, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως άλλος ένας απόψε (9/1) θα του κάνει παρέα στην ψηφοφορία. Αυτό που ίσως δεν περίμεναν, όμως, στην παραγωγή, ήταν η πολύ γρήγορη πρώτη οικειοθελής αποχώρηση.

Survivor All Star: Ο παίκτης που «εισβάλλει» στο παιχνίδι

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία φεύγει για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Σε αυτό το σημείο, όμως, πρέπει να σημειώσουμε πως επί της ουσίας.. δεν υπάρχει απώλεια για τις δύο πλευρές στην πρώτη φάση του ριάλιτι, αφού σε ακόμη μια κίνηση, που δείχνει πως φέτος όλα αλλάζουν, κάθε αποχώρηση θα σημάνει και την «εισβολή» ενός άλλου παίκτη.

Στο Athensmagazine.gr γνωρίζουμε, δε, τον παίκτη που θα έρθει να αντικαταστήσει τη Βρισηίδα. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κόρομι, που είχε ξεχωρίσει στον τέταρτο κύκλο με τις αγωνιστικές επιδόσεις και τον χαρακτήρα του. Ο αγαπημένος «Κόρο» ήταν stand by από την παραγωγή και έρχεται, για να προσδώσει νέο ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share