Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Θα μας τρελάνεις τώρα...» - Φωνές για Τάκη και Βρισηίδα παρά την νίκη των Μαχητών

Ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες

9 Ιανουαρίου 2023 23:39
Survivor All Star: «Θα μας τρελάνεις τώρα...» - Φωνές για Τάκη και Βρισηίδα παρά την νίκη των Μαχητών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «μάχη» στο στίβο ολοκληρώθηκε με τους Μαχητές ως μεγάλους νικητές σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο Survivor All Star, παίρνοντας τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα φυσικά η κατάσταση να είναι καλύτερη στην παραλία τους.

Δεν έλειψαν, όμως, και οι φωνές στο «μπλε στρατόπεδο», με το... συνήθη ύποπτο να δημιουργεί ένα μικρό επεισόδιο. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήρθε σε μια μικρή ένταση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με τους δύο να φωνάζουν εξαιτίας... μιας Διάσημης.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους διαφώνησαν για την απόδοση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία δεν έχει καταφέρει έως τώρα να πάρει πόντο στον φετινό κύκλο. Ο Τάκης μίλησε με βάση την περσινή της εξαιρετική απόδοση, αλλά η Βρισηίδα διαφώνησε λόγω της έως τώρα αδυναμίας της.

«Θα μας τρελάνεις τώρα», άρχισε να της λέει ο Τάκης. «Αν θέλω μπορώ να φωνάξω κι εγώ», του απάντησε η Βρισηίδα, χαλώντας λίγο το κλίμα.

Survivor All Star: «Άγριο» ξέσπασμα του Περικλή - «Αηδία, είναι για τον πο@@@ο»!

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star, με τον ίδιο να βγαίνει παμψηφεί από τους συμπαίκτες του πλην, φυσικά, τη δικής του ψήφου στη Μελίνα Μεταξά, κάτι που δεν του άρεσε.

Ο ίδιος θεωρεί, ότι οι συμπαίκτες του μόνο ειλικρινείς δεν υπήρξαν μαζί του, θεωρώντας πως δεν τον ψήφισαν μονάχα αγωνιστικά, όπως τόνισε. Τους ζήτησε με τρόπο να του πουν, δε, τι πρόβλημα αντιπροσωπεύει στην καλύβα και αν είναι άχρηστος, αλλά εκείνοι δεν του απάντησαν επί της ουσίας.

Survivor All Star: Οι «κεραυνοί» του Περικλή Κονδυλάτου

Κάπως έτσι, προχώρησε αμέσως μετά σε «ξέσπασμα», αναφέροντας πως δεν είχε κανένα λόγο να συνεχίσει το ίδιο έργο, αποτελώντας τον «κακό» και τον «άχρηστο» της καλύβας. Ο Περικλής, μάλιστα, «ξέσπασε» σε κλάματα, αφού όλα εξελίσσονται όπως στο προηγούμενο Survivor, όπου αγωνίστηκε.

«Έχω αηδιάσει, έχω κουραστεί, δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια», ανέφερε μπροστά στην κάμερα χαρακτηριστικά, με τους λυγμούς πολλές φορές να σταματούν την ομιλία του. Σκληρά, νωρίτερα το βράδυ, είχε μιλήσει και στους συμπαίκτες του, αναφέροντας πως «αν ήμουν ένα τέρας, όρθιο που περπατούσε και μιλούσε δεν θα σας ενδιέφερε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share