Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Έπος του Λιανού - Η ατάκα που ξεστόμισε μπροστά σε όλους και μας έκανε να «λιώσουμε»

Η τρομερή παρομοίωση που... μας θύμισε πολλά!

9 Ιανουαρίου 2023 22:51
Survivor All Star: Έπος του Λιανού - Η ατάκα που ξεστόμισε μπροστά σε όλους και μας έκανε να «λιώσουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός έχει αποδείξει σε πάμπολλες περιπτώσεις πως είναι ένας από τους κορυφαίους παρουσιαστές και δικαίως βρίσκεται στο «τιμόνι» του μεγαλύτερου ριάλιτι επιβίωσης, όπως φυσικά και του Survivor All Star.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ξεκίνησε ως... Τζέιμς Μποντ αυτή τη σεζόν και σύντομα μας έβαλε στο κλίμα για τους στίβους μάχης και τη συμβίωση στην παραλία με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο, μαζί με σπαρταριστές ατάκες.

Μια από αυτές ήταν και στο αγώνισμα ασυλίας ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους. Εκεί, ο Λιανός είδε τον Νίκο Μπάρτζη με τον Ηλία Γκότση να αναμετρώνται μεταξύ τους και παρομοίασε τον πρώτο, εξαιτίας της κώμης του, ως «Ερίκ Ραμπεσαντρατανά», τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, που έχει κερδίσει τη θέση του στο πάνθεον της καλτίλας.

Survivor All Star: Ο... γίγαντας ο σκηνοθέτης άρχισε τα πλάνα - «Εγκεφαλικά» με Διάσημες και Μαχήτριες (videos)

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίζουν και πάλι να συνηθίζουν στην ιδέα... της επιβίωσης, ευρισκόμενοι στις κακουχίες της παραλίας.

Οι 13 παίκτες της κόκκινης ομάδας και οι άλλοι τόσοι στην μπλε θα δουν τους εαυτούς να δοκομάζονται για άλλη μια φορά, αλλά πολλές φορές δε λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης ή γυμναστικής, προσφέροντας αντίστοιχα πλάνα από το σκηνοθέτη.

Κάπως έτσι, παίκτριες σαν την Καρολίνα Καλύβα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όχι μόνο, μας προσφέρουν... ιδιαίτερες στιγμές με τα εντυπωσιακά τους σώματα, από αυτές που κάποιος θα μπορούσε να αποθεώσει αυτόν, που τραβά αυτά τα πλάνα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share