Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο... γίγαντας ο σκηνοθέτης άρχισε τα πλάνα - «Εγκεφαλικά» με Διάσημες και Μαχήτριες (videos)

Μας χαρίζουν ξανά... ιδιαίτερες στιγμές

9 Ιανουαρίου 2023 22:11
Survivor All Star: Ο... γίγαντας ο σκηνοθέτης άρχισε τα πλάνα - «Εγκεφαλικά» με Διάσημες και Μαχήτριες (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star έχει ξεκινήσει και οι παίκτες αρχίζουν και πάλι να συνηθίζουν στην ιδέα... της επιβίωσης, ευρισκόμενοι στις κακουχίες της παραλίας.

Οι 13 παίκτες της κόκκινης ομάδας και οι άλλοι τόσοι στην μπλε θα δουν τους εαυτούς να δοκομάζονται για άλλη μια φορά, αλλά πολλές φορές δε λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης ή γυμναστικής, προσφέροντας αντίστοιχα πλάνα από το σκηνοθέτη.

Κάπως έτσι, παίκτριες σαν την Καρολίνα Καλύβα, τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όχι μόνο, μας προσφέρουν... ιδιαίτερες στιγμές με τα εντυπωσιακά τους σώματα, από αυτές που κάποιος θα μπορούσε να αποθεώσει αυτόν, που τραβά αυτά τα πλάνα, αν κι έγινε γνωστό πως η πρώτη είναι πια δεσμευμένη.

Survivor All Star: Σε απελπιστική κατάσταση οι Μαχητές - «Δεν έχουμε να φάμε...»

Το Survivor All Star βρίσκεται πια σε πλήρη δράση και οι παίκτες του δίνουν τα πάντα, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στις παραλίες των Διασήμων και των Μαχητών, με τους δεύτερους μάλλον να δυσκολεύονται περισσότερο.

Η μπλε ομάδα, άλλωστε, ήταν η ηττημένη στον αγώνα επάθλου και ασυλίας στην πρεμιέρα, με αποτέλεσμα να έχει μόνο ένα σπίρτο, για να ανάψει φωτιά. Παρότι τα κατάφερε, εντούτοις δεν έχει προμήθειες, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην έχει φαγητό, με τα νεύρα επίσης να υπάρχουν για την υποψηφιότητα Κονδυλάτου.

Οι παίκτες δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για αυτό στην παρουσίαση του νέου αγωνίσματος ασυλίας. «Δεν έχουμε να φάμε, 48 ώρες δεν έχω φάει τίποτα, αφού δεν μπορώ να φάω καρύδα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συνεπικουρεί τα λόγια του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share