Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Ο Λιανός σαν James Bond μας εισάγει στον νέο κύκλο του ριάλιτι - Αυτά είναι τα πρώτα του λόγια (Video)

Το παιχνίδι ξεκίνησε και επίσημα!

8 Ιανουαρίου 2023 21:27
Survivor All Star: Ο Λιανός σαν James Bond μας εισάγει στον νέο κύκλο του ριάλιτι - Αυτά είναι τα πρώτα του λόγια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο Survivor All Star έκανε πρεμιέρα πριν από λίγα λεπτά! Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε το κοινό του ντυμένος με ασπρόμαυρο κοστούμι, πάνω σε σκάφος, με το έπλεε για να βρεθεί κοντά στους παίκτες που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

«Το πάρτι υποδοχής με το οποίο ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τους παίκτες στο νησί διαδέχεται ο πρώτος αγώνας ο οποίος οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Οι Survivors γίνονται Μπλε και Κόκκινοι και μπαίνουν στην αρένα για τα πρώτα ματσαρίσματα! Η μαχητικότητά τους χτυπάει κόκκινο και η συνέχεια είναι απρόβλεπτη!

Οι πρώτες στιγμές στην παραλία δείχνουν και τις πρώτες παρέες ενώ το Συμβούλιο του Νησιού θα αναδείξει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιο όνομα θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός;

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι γεμάτη προκλήσεις με αγωνίσματα ασυλίας και ένα αγώνισμα επάθλου, δύο ακόμα Συμβούλια Υποψηφιοτήτων θα αναδείξουν τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την Τετάρτη ένας Survivor θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο», έγραφε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ λίγο πριν την πρεμιέρα.

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού στην πρεμιέρα του Survivor All Star

«Όλοι διψάνε για τη νίκη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, ενώ σε άλλο σημείο εξήγησε: «Κάποιες συμμαχίες έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην συνέχεια (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share