Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 08/01: «Βόμβα» στην πρεμιέρα! Ο παίκτης που κινδυνεύει άμεσα με αποχώρηση

Η «καμπάνα» χτυπά από νωρίς!

7 Ιανουαρίου 2023 14:15
Survivor All Star spoiler 08/01: «Βόμβα» στην πρεμιέρα! Ο παίκτης που κινδυνεύει άμεσα με αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Το Survivor All Star έρχεται και αναμένεται με αγωνία. Οι παίκτες έχουν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και, αφού έβαλαν πρώτα τα καλά τους, μπαίνουν πια στο παιχνίδι της επιβίωσης για τον απόλυτο τίτλο.

Οι κορυφαίοι της ιστορίας του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είναι παρόντες στο νησί, προκειμένου να αποδείξουν το ποιος είναι... ο βασιλιάς όλων, με τους 26 πρώτους να βρίσκονται στο στίβο μάχης και τις εκπλήξεις να είναι πολλές από το ξεκίνημα κιόλας.

Survivor All Star: Για ποιον... χτυπά η καμπάνα;

Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, πρόκειται να πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερη ανακοίνωση στους παίκτες και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός, ότι πέραν του κλασικού αγωνίσματος επάθλου για την πρεμιέρα, θα υπάρξει στο πρώτο επεισόδιο κι ένα αγώνισμα ασυλίας, άρα και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά.

Κάπως έτσι, πριν καν περάσουν λίγες στιγμές στο νησί, οι παίκτες θα χρειαστεί να ψηφίσουν και πρέπει να φανεί με ποια κριτήρια. Στην εκπομπή «Γεια σου» ακούστηκαν διάφορα ονόματα, αναφορικά με το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τους Σπύρο Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Στέλιο Χανταμπάκη και Κατερίνα Δαλάκα, χωρίς να αποκλείεται άλλος δυνατός παίκτης να βρεθεί επίσης στη μέση.

Πολύ σύντομα θα φανεί, φυσικά, το ποιος θα αποτελέσει τον πρώτο υποψήφιο, με τους άλλους δύο επίσης να αναμένονται σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share